Nume:
Swat Force International - Sector 3
E-mail:
office@swatinternational.ro
Telefon:
0722 870 797
Telefon 2:
0212 05 40 15
Telefon 3:
0728 928 567
Fax:
0213 23 24 82
Website:
http://www.swatinternational.ro/
Adresa:
Str. Mantuleasa, Nr. 4, Parter, Camera 2, Ap. 1, Sect. 3, Bucuresti.
Facebook Twitter Youtube

Swat Force International - Sector 3
Bucuresti Sector 3

Instalare si Reparatii Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Companie infiintata in 2010, SWAT FORCE INTERNATIONAL aduce pe piata din Romania execelenta in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie. Beneficiind de un personal atent selectat si instruit, SWAT FORCE INTERNATIONAL este un reper al calitatii, profesionalismului si rapiditatii.Suntem mandri ca de la infiintare companiei noastre am fost in continua dezvoltare, in prezent fiind activa in 37 de judete, in orasele: Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Hunedoara, Petrosani, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Zalau, Sibiu, Targu Mures, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti, Constanta, Brasov, Alexandria, Slatina, Oltenita, Calarasi, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, si avand peste 1.800 de angajati – profesionisti ai serviciilor de paza si protectie.

SWAT FORCE INTERNATIONAL  beneficiază de aportul unor specialişti in domeniu, aspect care influenteaza pozitiv seriozitatea si profesionalismul angajaţilor noştri, ceea ce permite in buna măsura asigurarea pazei calificate si apărarea sediului unor obiective; monitorizarea si interventia echipajelor auto; controlul accesului persoanelor si autovehiculelor in spatiile si zonele desemnate de BENEFICIAR si evidenta acestora; informarea permanenta a BENEFICIARULUI asupra stărilor de pericol, sugerând dupa caz, propuneri si masuri de prevenire; paza cu persoanal uman se realizeaza cu posturi fixe ori mobile, temporare sau permanente (dupa caz) dispuse conform planului de paza al obiectivului, intocmit de BENEFICIAR, cu concursul de specialitate al PRESTATORULUI; Sistemul de monitorizare  este constituit pe scheletul unei infrastructuri proprii format din echipamente de comunicare de ultima generaţie interfaţate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare securizate.

SWAT FORCE INTERNATIONAL  isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor de paza si securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Suntem o companie privata ce functioneaza din anul 2014 avand ca activitate principală furnizarea de servicii privind sistemele de securizare care dispune de o dotare materiala corespunzatoare, de tehnica avansatăasi de o echipa unita, tanara si dinamica, cu experienta in domeniu, care doresc sa faca din competenta, seriozitate si profesionalism o carte de vizita. Cuvantul cheie care ne defineste este INCREDERE ... in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a solutiilor de paza oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare permanenta a echipamentelor folosite si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati.

Servicii

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.
Servicii de transporturi speciale - securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.
Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.
Servicii de interventie - agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.
Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.
Sisteme electronice de securizare - proiectam, instalam, intretinem si reparam: sisteme integrate de securitate, sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, bariere, porti, usi automate, mijloace mecano – fizice de securitate, sisteme de detectie, alarmare si alertare la incendiu;
Dispecerat monitorizare - angajatii nostri sunt specializati in primire, selectare si monitorizarea solicitari, pentru ca dumneavoastra sa fiti in deplina siguranta. Asiguram comunicarea semnalelor de alarma: pe linie telefonica fixa; prin GPRS; prin radio si internet;

Galerie foto

Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3
Swat Force International - Sector 3

© 2015 Copyright by firme-securitate.com