Nume:
Firma Securitate Axel Paza - Vrancea
E-mail:
office@axelfocsani.ro
Telefon:
0744 797 868
Telefon 2:
0751 106 880
Website:
http://www.axelfocsani.ro/
Adresa:
Focsani, Str. Nicolae Titulescu, Nr. 9, Jud. Vrancea.

Firma Securitate Axel Paza - Vrancea

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

AXEL PAZA este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat compania noastra  sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate  cu investitori din judet sau din afara acestuia.

Sistemul de alarma instalat pe proprietatea beneficiarilor este monitorizat in.dispecerat care este dotat cu sisteme de monitorizare performante care permit mentinerea permanenta a legaturii cu obiectivele monitorizate. Pentru desfașurarea activitatii de monitorizare in conditii de calitate și siguranta, dispeceratul este echipat cu generator de curent electric și cu sistem de monitorizare de rezerva. Cum se declanșeaza alarma? Alarma casei tale se poate declanșa automat sau membrii familiei o pot declanșa manual prin apasarea butonului de panica.

Orice alarma este gestionata in regim de urgenta in functie de situatia pe care o semnaleaza. Alarmele receptionate de dispeceratul nostru sunt alarme de efractie, panica, sabotaj, incendiu, inundatie, scurgere de monoxid de carbon, cadere de retea, descarcare acumulator, probleme circuit sirena. Cand situatia o impune, la imediata solicitare a dispecerului de serviciu, echipajele mobile de interventie se deplaseaza la obiectiv in cel mai scurt timp posibil. Printr-un serviciu eficient de interventie operativa se pot preintampina posibile evenimente de natura infractionala.

Alarmele de securitate sunt utilizate in proprietati rezidentiale, comerciale, industriale si militare pentru protectia impotriva furturilor sau deteriorarea proprietatilor, precum si pentru protectia personala impotriva intrusilor. Unele sisteme de alarma servesc unui scop unic de protectie antiefractie; sistemele de combinatie ofera protectie atat de incendiu cat si de intruziune. Sistemele de alarma contra efractiei pot fi combinate cu sisteme de supraveghere de televiziune cu circuit inchis pentru a inregistra in mod automat activitatile intrusilor, si pentru a avea acces la sistemele de control pentru usile incheiate electronic. Gama de sisteme contine atat sirene mici de alarma cat si sisteme complicate prevazute cu monitorizare de computer si control.

Sistemele detentie antiincendiu conventionale folosesc pentru detectie bucle de curent numite zone care pot suporta mai multe dispozitive de detectie. Aceste bucle sunt limitate la detectarea starii de ON/OFF a detectoarelor dar nu mai mult de 1 singur detector de pe aceea bucla. Principalul dezavantaj este ca, avand un numar limitat de zone de detectie si pe fiecare zona avand in cele mai multe cazuri mai mult de 1 dispozitiv de detectie este imposibil de a identifica care dintre dispozitivele de detectie de pe o anumita bucla (zona) s-a declansat. Se poate cel mult stii  zona unde a avut loc evenimentul dar nu si  care detector de pe acea zona a dat alarma (poate fi un buton de alarma manual, un detector de crestere de temperatura etc).

Pentru instalarea unui  sistem de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată. În mod normal, automatizările se alimentează de la reţeaua de tensiune de 230 V şi cu curent continuu de 24 Vdc, care, datorită tensiunii joase garantează maximă siguranţă de funcţionare.    

Sistemul de supraveghere video nu poate înlocui un sistem de alarmă. Fiecare dintre aceste sisteme de securitate au roluri diferite, care luate împreună oferă un anumit nivel de securitate al obiectivului unde sunt instalate. Configurarea şi instalarea sistemului de supraveghere video trebuie să fie făcută de o firmă specializată şi licenţiată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Fiecare sistem de securitate are particularităţile lui, care, dacă nu sunt bine implementate, pot duce la funcţionarea defectuoasă a sistemului de supraveghere video.

Sistemele de supraveghere video, configurate şi instalate de noi, de la camere video, până la sistemul de monitorizare, ţin seama de toate reglementările legale şi tehnice în vigoare şi sunt adaptate fiecărei locaţii unde trebuie să funcţioneze, crescând astfel gradul de securitate al obiectivului protejat.

AXEL SECURITY dispune de echipaje mobile de interventie dotate cu armament cu glont, echipaje care asigura o buna protectie a obiectivelor aflate sub incidenta AXEL SECURITY, ale caror sisteme de alarma sunt conectate la dispeceratul nostru. Supravegherea sistemelor de comunicatii dintre dispecerat si sistemele electronice de alarma se realizeaza continu si in mod complet computerizat si asistat uman, interventiile in retea fiind depistate instantaneu.

Personalul operativ este in intregime avizat de catre organele de politie, uniformele si echipamentele cu care este dotat sunt de cea mai buna calitate, conferind acestuia o tinuta si o prestanta deosebita. Mijloacele de paza si autoaparare aflate in dotarea agentilor de paza pot fi atat din categoria celor cu efect moderat (tomfe si bastoane de cauciuc cu insertie metalica, spray-uri cu incarcatura lacrimogena sau neuroparalizanta), cat si din categoria celor cu effect letal (armament cu glont-cu avizul organelor de politie).

Servicii

Gama de servicii:

- Proiectare si instalare de sisteme de avertizare la efractie, sisteme detectie incendiu, sisteme de control al accesului, sisteme de interfonie, sisteme de video interfonie, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme supraveghere video, sisteme de automatizari usi porti garaj;
- Paza integrala cu sisteme electronice cu alarma conectate la dispecerat si interventie operativa cu echipaje mobile dotate cu armament cu glont;
- Paza, protectie si insotire transporturi de valori – cu echipaje specializate inarmate cu armament cu glont;
- Paza sedii de firma, resedinte particulare, unitati de productie, scoli, depozite, santiere de constructii etc;
- Consultanta pt elaborarea si avizarea planurilor de paza in conformitate cu Lege nr.333/2003;
- Cursuri de atestare profesionala;
- Transport valori.

 

© 2015 Copyright by firme-securitate.com