Nume:
Firma Securitate Axel Security - Vrancea
E-mail:
office@axelfocsani.ro
Telefon:
0744 794 868
Telefon 2:
0237 236.906
Telefon 3:
0751 106.880
Website:
http://www.axelfocsani.ro/
Adresa:
Focsani, Str. Pictor Grigorescu, Nr. 49/3, Jud. Vrancea.

Firma Securitate Axel Security - Vrancea

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Societatea comerciala AXEL SECURITY SRL specializata in domeniul pazei si protectiei de obiective, bunuri, valori si personae ofera o gama completa de servicii de specialitate in conditii de siguranta si professionalism deosebite, pentru persoane fizice si juridice, in baza Licentei de functionare nr. 9/T/2004, privind instalarea si momitorizarea sistemelor de alarmare impotriva efractiei si a Licentei nr. 26/P/2004 privind paza umana, eliberata de catre Inspectoratul General al Politiei, conform legii nr.333/2003, privind paza obiectivelor, valorilor si protectia persoanelor. Incepand cu anul 2007 AXEL SECURITY SRL detine Certificare ISO 9001:2000

Sistemele electronice de alarma furnizate si instalate de catre firma noastra sunt de cea mai buna calitate, ca urmare a bunei colaborari cu firme de prestigiu de pe piata producatorilor de astfel de sisteme. Punem un accent deosebit pe promovarea sistemelor noi de alarma pt a oferi un grad si mai sporit de protectie a obiectivelor.

AXEL SECURITY dispune de echipaje mobile de interventie dotate cu armament cu glont, echipaje care asigura o buna protectie a obiectivelor aflate sub incidenta AXEL SECURITY, ale caror sisteme de alarma sunt conectate la dispeceratul nostru.

Supravegherea sistemelor de comunicatii dintre dispecerat si sistemele electronice de alarma se realizeaza continu si in mod complet computerizat si asistat uman, interventiile in retea fiind depistate instantaneu.

Personalul operativ este in intregime avizat de catre organele de politie, uniformele si echipamentele cu care este dotat sunt de cea mai buna calitate, conferind acestuia o tinuta si o prestanta deosebita. Mijloacele de paza si autoaparare aflate in dotarea agentilor de paza pot fi atat din categoria celor cu efect moderat (tomfe si bastoane de cauciuc cu insertie metalica, spray-uri cu incarcatura lacrimogena sau neuroparalizanta), cat si din categoria celor cu effect letal (armament cu glont-cu avizul organelor de politie).

Pentru a ne asigura clienții de eficiența agenților noștri, ne-am format o echipă de management specializată pe diminuarea pierderilor și a situațiilor de urgență. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru, Inspectorii verifică și susțin zilnic personalul din obiective si echipele de intervenție având astfel o durata de interventie minimă.  Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, Axxel Security foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

Servicii

Gama de servicii:

- Proiectare si instalare de sisteme de avertizare la efractie, sisteme detectie incendiu, sisteme de control al accesului, sisteme de interfonie, sisteme de video; interfonie, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme supraveghere video, sisteme de automatizari usi porti garaj;
- Paza integrala cu sisteme electronice cu alarma conectate la dispecerat si interventie operativa cu echipaje mobile dotate cu armament cu glont;
- Paza, protectie si insotire transporturi de valori – cu echipaje specializate inarmate cu armament cu glont;
- Paza sedii de firma, resedinte particulare, unitati de productie, scoli, depozite, santiere de constructii etc;
- Consultanta pt elaborarea si avizarea planurilor de paza in conformitate cu Lege nr.333/2003;
- Cursuri de atestare profesionala;
- Transport valori.

Parteneri

Portofoliu - servicii de paza, monitorizare şi interventie, transport valori:

CONSILIUL LOCAL – D.D.S.P. Focsani;
D.G.A.S.P.C. Vrancea;
DIRECTIA AGRICOLA Vrancea;
PRIMARIA Odobesti;
S.C. VEF S.A. Focsani;
S.C. REMAT VRANCEA S.A. Focsani;
COLEGIUL NATIONAL “AL. I. CUZA” Focsani;
S.C. JT INTERNATIONAL (ROMANIA) S.R.L. Focsani;
BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA si AGENTII, jud. Vrancea;
RAIFFEISEN BANK– SUCURSALA si AGENTII, jud. Vrancea;
BANCPOST– SUCURSALA si AGENTII, jud. Vrancea;
A.J.V.P.S. Focsani;
AXA LIFE INSURANCE S.A. Focsani;
C.S.V. NOVA 2000 S.R.L. Focsani;
S.C. TEHNO VEST S.R.L. Focsani;
S.C. DEXION STORAGE SOLUTIONS S.R.L. Rîsnov, jud. Brasov;
S.C. MES S.A Suceava.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com