Nume:
Firma Securitate Total Soft - Barlad - Vaslui
E-mail:
totalsoft_barlad@yahoo.com
E-mail 2:
office@totalsoftbarlad.ro.
Telefon:
0744 962 526
Telefon 2:
0743 683 301
Telefon 3:
0235 423 003
Fax:
0335 814 217
Website:
http://totalsoftbarlad.ro/
Adresa:
Barlad, Str. Cetatea de Pamant, nr. 53, jud Vaslui.

Firma Securitate Total Soft - Barlad - Vaslui

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Total Soft este o companie localizata in judetul Vaslui, si infiintata in anul 2002. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de implementare de sisteme tehnice de securitate. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Va oferim o gama completa de servicii si solutii IT&C pentru compania dumneavoastra. adaptabila nevoilor afacerii pe care o conduceti. Ne ocupam de necesitatile legate de echipamente si soft. Prin prisma experientei noastre puteti beneficia de cel mai bun raport performanta / pret din piata. Ca si client TOTAL SOFT, veti beneficia de servicii profesioniste, concepute pentru a rezolva orice  problema de IT & C pe care compania dumneavoastra ar putea sa o intampine.
ADMINISTRAREA SISTEMELOR DE CALCUL
• Pentru fiecare statie de lucru care nu lucreaza la parametrii normali sau nu indeplineste toate cerintele tehnice, pierdeti timp si bani.  
• De cate ori doriti sa va extindeti afacerea, trebuie sa investiti in instalarea de noi statii de lucru, iar rezultatele acestei implementari va afecteaza afacerea pe termen scurt si mediu. TOTAL SOFT va ofera servicii complete de mentenanta si interventii hardware si software, serviciu disponibil permanent angajatilor pentru sistemul de operare si pentru aplicatii, toate bazate pe timp garantat de interventie
• Set complet de servicii de gestionare a statiilor de lucru:

ADMINISTRAREA SOLUTIILOR DE TIPARIRE
• Functionarea corecta a solutiilor de tiparire - imprimante, copiatoare, faxuri - este o grija pe care lucrand cu TOTAL SOFT nu trebuie sa o mai aveti. 
• Specialistii nostri vor mentine profesional toata baza de tiparire existenta, vor efectua vizite periodice de mentenanta si vor intervenii rapid atunci cand apare o situatie neprevazuta. 
• Se poate realiza administrarea consumabilelor, realizand un plan de schimbare/reumplere a acestora: refil cartuse cu cerneala sau  tone, comercializarea de hartie, produse de papetarie si accesorii de birou, alte consumabile.

Servicii

Societatea va ofera urmatoarea gama de sisteme tehnice de securitate:

•    Efectuarea analizei de risc la securitate fizica necesara intocmirii proiectului de sistem tehnic de securitate;
•    Proiectare sisteme de supraveghere video si sisteme de alarmare, autorizatie IGP nr. 1574/T/12.02.2009;
•    Comercializarea componentelor de sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare, sisteme de control acces;
•    Instalarea de sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare, sisteme de control acces;
•    Proiectare sisteme CCTV si alarmare, autorizatie IGP nr. 1574/T/12.02.2009;
•    Instalare de sisteme antiincendiu, autorizatie  IGSU 0990/18.05.2011;
•    Realizarea de analiza de risc la securitate fizica;
•    Asigurarea de service pentru intretinerea si repararea componentelor sistemelor de supraveghere video, sistemelor de alarmare antiefractie;
•    Elaborarea de solutii de supraveghere in functie de cerintele clientului.

 

Oferte speciale

Autorizatii: IGP 1574/T/12.02.2009, IGSU 0990/18.05.2011, ISO 9001: C.3584.1

Program : Luni - Vineri 09.00- 18.00;

Sambata: 09.00-13.00.

Parteneri

-  General Security SRL;
-  BNT Sistem SRL;
-  KWM System SRL;
-  ATU TECH SRL;
-  Secpral SRL.

 

© 2015 Copyright by firme-securitate.com