Nume:
Firma Securitate RO ELCO - Teleorman
E-mail:
office@ro-elco.ro
Telefon:
0247.460.900
Telefon 2:
766.478.002
Website:
http://ro-elco.ro/
Adresa:
Rosiori de Vede, Str. Mihai Bravu nr. 18, Jud. Teleorman

Firma Securitate RO ELCO - Teleorman

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

RO ELCO este una din cele mai renumite şi dinamice societati din sudul tarii, in domeniul sistemelor de securitate , automatizari , interfonie si instalatii electrice. Datorita profesionalismului si dinamismului de care a dat dovada, societatea RO ELCO ocupa un loc important pe piata furnizorilor de echipamente de securitate, instalatii electrice si sisteme de detectie si prevenire incendiu, oferind servicii complete de proiectare, executie, service si consultanta. Echipa RO ELCO este formată din ingineri si electricieni experimentaţi, care detin o vasta experienta in domeniu şi cunosc industria in care evolueaza, fiind conectati în permanenţă cu progresul in acest sector si cu normele in vigoare.

Faza de proiectare se refera la proiectarea competenta a sistemelor de securitate plecand de la o analiza obiectiva a necesitatilor de securitate. Din momentul in care au fost stabilite solutiile tehnice si ogranizatorice, toate acestea de comun acord cu clientul, se trece la intocmirea proiectului. Acesta este un document de baza necesar pentru inceperea si desfasurarea lucrarilor de montaj al echipamentelor.

Serviciile de consultanta sunt foarte importante si au in vedere alegerea solutiilor optime care sa rezolve cerintele de securitate cat si nevoile specifice ale clientilor.Pentru instalarea sistemelor de securitate sau a oricarei instalatii electrice este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari si toate acestea doar de catre echipa de specialisti a companiei, echipa ce poseda o bogata experienta in acesta industrie.

Pentru a fi posibila functionarea echipamentelor instalate la parametrii cei mai inalti, RO ELCO ofera si servicii de instruire, in operarea sistmelor de securitate si a instalatiilor electrice pentr SERVICE u personalul beneficiarului.Firma noastra vine in intampinarea cerintelor clientilor sai oferindu-le un sistem de service pe baza de contract ce presupune intretinerea periodica a sistemelor / instalatiilor precum si inlocuirea echipamentelor defecte.

 

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave. Solutia pentru limitarea pagubelor materiale si umane consta in instalarea unui sistem de detectare si semnalizare a incendiului. In functie de marimea si destinatia cladirilor, implementam sisteme si instalatii adecvate, conform normativelor si standardelor in viguare Un sistem de prevenire, conform reglementarilor in vigoare si o instalatie de stingere adecvata, face ca riscul producerii unui incendiu sa poata fi minimizat, suficient astfel incat sa va confere un sentiment de liniste si siguranta. RO ELCO este autorizata si are capacitatea de a proiecta si instala sisteme si instalatii de stingere incendiu pentru toate tipurile de obiective.

Pentru a crea în jurul nostru și al clienților noștri un climat propice dezvoltării afacerilor, considerăm că, pe o piață instabilă, cum este cea existentă în România, scopul principal este ca împreună să existăm și să supraviețuim și tot împreună să ne dezvoltăm și să devenim puternici. Firma a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii.

Experienta noastra precum si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Bazati-va pe expertiza noastra pentru a va simti in siguranta in alegerile voastre de securitate la domiciliu. Colaboram  doar cu furnizori recunoscuti in industrie si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Spre deosebire de concurentii nostri, evaluam pe deplin riscurile de securitate ale locuintei sau afacerii tale printr-o evaluare complexa. Scopul nostru este acela de a elimina stresul cauzat de cautarea sistemelor de securitate potrivite nevoilor tale si tocmai de aceea iti oferim consultanta de specialitate in alegerea corecta a echipamentelor.

Servicii

 Servicii oferite:

- Supraveghere video;

- Instalatii electrice;

- Control acces;

- Retele de date;

- Sisteme securitate la incendiu;

- Antiefractie.

Toate aceste servicii se adreseaza sectoarelor industrial, civil, comercial sau rezidential.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com