Nume:
IPPON - MED - Sibiu
E-mail:
ipponmed@yahoo.com
Telefon:
0728 297 009
Telefon 2:
0728 297 003
Telefon 3:
0269 831 956
Fax:
0269 831 956
Website:
http://www.ippon-med.ro/
Adresa:
Medias, Str. M. Kogalniceanu, Nr. 24, Jud. Sibiu.

IPPON - MED - Sibiu

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Societatea IPPON MED functioneaza in conformitate cu prevederile legii 333/2003 privind paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor; 295/2004 privind armele si munitiile; 319/2006 privind sanatatea în munca; 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate; 535/2004 privind terorismul; 4/2008 privind securitatea si siguranta în arenele sportive, precum si HG 1010/2004, HG 522/2006. Activitatea IPPON-MED se poate derula peîntreg teritoriul României si în strainatate, asigurându-va:

- Maxima seriozitate;
- Profesionalism;
- Confidentialitate si discretie absoluta.

Valoarea serviciilor oferite de IPPON-MED este negociabila în functie de importanta obiectivului, de responsabilitatile ce revin prestatorului, de marimea si durata contractului. IPPON - MED a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii.

Agentii de paza ai societatii IPPON MED urmeaza cursurile de formare profesionala în meseria de agent paza în cadrul centrului de pregatire al societatii noastre si sunt pregatiti practic în cadrul clubului sportiv Ippon Medias unde predau antrenori emeriti ai Federatiei Române de Karate W.K.C., precum si instructori de top din strainatate. Agentii de paza sunt echipati cu uniforme în functie de anotimp, având insemne distinctive, au în dotare tonfa, spray lacrimogen, telefoane celulare, statii de emisie-receptie si în functie de obiectivul pazit pot avea dotari suplimentare cum ar fi: pistol cu gaz sau glont, electrosoc, binoclu, câini dresati, masina, e.t.c. În functie de necesitati agentii de paza pot efectua serviciul în incinta sau în afara obiectivului, în punctele care pot fi considerate penetrabile la risc. Conform instructiunilor dumneavoastra, agentii de paza pot verifica autovehiculele care solicita accesul în obiectivele societatii si încarcatura acestora. Agentii de paza sunt instruiti ca în cazul producerii unor calamitati naturale sau incendii sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor avute în perimetrul obiectivului.

În situatia în care societatea dumneavoastra organizeaza receptii, concerte, diferite festivitati, manifestari de orice fel sau alte evenimente, agenti specializati pot asigura sediile unde au loc acestea si pot monitoriza accesul participantilor si a vehiculelor. Delegatii straini ai societatii dumneavoastra pot fi insotiti la obiectivele din tara de catre agentii firmei IPPON MED care vor asigura securitatea persoanelor si bunurilor acestora. Societatea noastra poate asigura însotirea transporturilor de valori si de substante periculoase, dar în acelasi timp poate pune la dispozitia societatilor interesate si masini pentru trasnportul acestora.

Servicii

Societatea este specializată în urmatoarele servicii:

 - Paza şi protecţia bunurilor şi valorilor, aparţinând persoanelor fizice sau juridice;
 - Cursuri de formare profesională în meseria de agent de pază;
 - Monitorizare şi intervenţie rapidă;
 - Gardă de corp;
 - Asigurarea transportului de valori şi mărfuri periculoase;
 - Asigurarea securităţii în arenele sportive şi buna desfăşurare a competiţiilor sportive, concertelor, sau a altor evenimente de orice fel;
 - Pază cu câini dresaţi;
 - Cursuri de autoapărare;
 - Consultanţă pentru identificarea soluţiilor optime privind paza şi protecţia unor obiective, analiză de risc, stabilirea dispozitivului de pază al societăţilor interesate şi instruirea de specialitate specifică a personalului cu astfel de atribuţii
 - Asistenţă de specialitate în redactarea planurilor de pază şi aprobarea lor.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com