Nume:
International Private Security - Neamt
E-mail:
office@ipsecurity.ro
E-mail 2:
contact@ipsecurity.ro
Telefon:
0233 226 616/7/8
Telefon 2:
0372 920 680
Telefon 3:
0729 995 979
Website:
http://www.ipsecurity.ro/
Adresa:
Piatra Neamt, Str. Cuza Voda, nr. 24-26, parter, jud. Neamt.
Facebook

International Private Security - Neamt

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

International Private Security reprezinta un punct de referinta în domeniul activitatilor de paza si protectie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente si flexibile. International Private Security este o firma de succes in judet si isi propune sa continue expansiunea si la nivel national, prin respectarea permanenta a urmatoarelor valori:
- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;
- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;
- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;
- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare si perfectionare.

Filozofia noastra este sa oferim clientilor nostri servicii complete si produse de calitate, care sa le aduca beneficii continue in activitatea de zi cu zi. Pe parcursul colaborarii, asiguram clienĊ£ilor nostrii urmatoarele avantaje:

     - Consultanta - pentru dimensionarea corecta a proiectului si pentru alegerea corecta a solutiilor si produselor necesare;
     - Calitate - produse selectate de la furnizori de incredere;
     - Instalare si instruire - pentru utilizarea echipamentelor instalate;
     - Garantie - pentru produsele achiziĊ£ionate;
     - Service - in perioada de garantie si de postgarantie.

Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Sisteme de supraveghere video - In proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de supraveghere video, firma utilizeaza diferite tehnologii, care au evoluat in continuu de la epoca "analoga" pana la varful de "digitala".

Sistemele antiefractie sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii. Sistemele antiefractie sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii.

Servicii

INTERNATIONAL PRIVATE SECURITY  ofera servicii specializate de: 

- paza si protectie comerciala, personala si a zonelor industriale si rezidentiale;

- instalare de sisteme de alarma antiefractie; 

- instalare de sisteme de alarma la incendii; 

- sisteme de supraveghere video; 

- insotire de valori si garda de corp;

- verificarea starii fizice a conexiunilor si inegritatii acestora;

- verificarea integritatii echipamentelor si componentelor sistemului.

Oferte speciale

International Private Security dispune de licentele de functionare eliberate de catre IGPR. Standardele inalte de desfasurare a activitatilor au primit certificarile ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 si ISO 18001.

Parteneri

International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:

1. NEAMT

2. BACAU 

3. SUCEAVA

4. BOTOSANI

5. IASI

6. VASLUI

7. VRANCEA

8. GALATI

9. BRAILA

10. BRASOV

11. CONSTANTA

Galerie foto

International Private Security - Neamt
International Private Security - Neamt
International Private Security - Neamt
International Private Security - Neamt

© 2015 Copyright by firme-securitate.com