Nume:
Eurotech - Firma Securitate - Mehedinti
E-mail:
etc.severin@gmail.com
Telefon:
0744 565 643
Adresa:
Drobeta Turnu Severin, Str. Orly, Nr.41, Jud. Mehedinti.

Eurotech - Firma Securitate - Mehedinti

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Eurotech isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate. Inca de la infiintare firma, a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Experienta in domeniul securitatii si in serviciul de monitorizare-interventie, ofera clientilor siguranta prestarii unui serviciu de calitate cu personal experimentat si instruit.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Eurotech desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Eurotech relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului. Societatea noastra pune la dispozitie: sisteme de securitate profesionale de supraveghere de o calitate superioara, metode variate de comunicatie a mesajelor, garantie pentru sistemele de supraveghere, echipe profesionale ┼či autorizate pentru instalarea si intretinerea sistemelor, departament de service specializat, instructaj de folosire al sistemelor de securitate, efectuat de persoane abilitate, racordarea sistemelor de supraveghere la Dispeceratul Central al companiei, instalari de sisteme tehnice. Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati. Sistemele de control acces si pontaj reprezinta un instrument esential pentru managementul resurselor umane intr-o societate.

 

Servicii

Firma Eurotech ofera urmatoarele servicii:

 - instalare sisteme electronice anti-efractie;

 - monitorizare sisteme alarmare;

 - control acces interfoane;

 - automatizari cai de acces;

 - comercializari componente electronice, scule si unelte;

 - abonamente de service pentru sistemele antiefractie;

 - sisteme de pontaj electronic cu tehnologie svtech;

 - streaming video si audio de la un eveniment direct pe un site, pe dispozitive mobile.

 

© 2015 Copyright by firme-securitate.com