Nume:
Firma Securitate SYSTEM G.M.B. SECURITY - Maramures
E-mail:
sec.gmb.system@gmail.com
Telefon:
0743 283 627
Telefon 2:
0758 080 001
Website:
https://system-gmb-security-srl.business.site/
Adresa:
Baia Mare, Str. Avram Iancu, Nr. 10, Jud. Maramures.
Facebook

Firma Securitate SYSTEM G.M.B. SECURITY - Maramures

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

 

System G.M.B. Security este o companie de securitate pe piața locala care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate.

Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat  compania noastra sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu investitori din judet sau localitatile limitrofe. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional, firma noastra vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

Societatea noastra efecutueaza evaluari de risc la securitate fizica. Evaluarea de risc este obligatorie si se prezinta anexata la planul de paza al societatii in vederea aprobarii de catre organul de politie. Cu ocazia analizei de risc se vor identifica:zonele de acces, zona de tranzactionare, zona de tranzactionare, zona de stocare a sistemelor de scuritate, zona de manipulare si depozitare a valorilor monetare si alte aspecte care se au in vedere in cadrul acestui proces. Evaluarea se va materializa intr-un raport scris si intocmirea grilei de evaluare pe obiectiv sau subunitate acolo unde exista (depozite de combustibil, case sau caserii etc. Analiza de risc se intocmeste o singura data si se reverifica o data la 3 ani. Aceasta se modifica atunci cind se modifica arhitectura societatii sau se extinde sau se infinteaza noi puncte de lucru.

Serviciile de paza si protectie sunt efectuate cu personal calificat in cadrul companiei noastre. Agentii de securitate sunt dotati conform Legii 333/2003 cu Uniforma, centura, Tomfa, spray iritant-lacrimogen, statie Emisie-ReceptieTelefon Mobil, arme letale/neletale(la solicitare), lantern, Ecuson, detector de metale(la solicitare). Agentii de securitate sunt instruiti sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului in cazul producerii unor calamitati naturale sau incendii.

Montajul sistemelor de supraveghere a devenit o necesitate stringenta a societatii in care traim. Odata cu dezvoltarea tot mai rapida a mediului de afaceri precum si a tehnologiei, s-a nascut nevoia de securitate. Fie ca detii o cladire rezidentiala, o locuinta proprie, un birou, o hala industriala sau esti administrator de bloc, serviciul de montaj camere supraveghere si sisteme de securitate nu ar trebui sa te lase indiferent. Firma noastra detine toate autorizatiile necesare pentru montajul sistemelor de securitate de orice gen, persoanele fizice neautorizate nu pot monta astfel de sisteme conform prevederilor legale, in ca contrar vor suferi sanctiunile prevazute de legea 333/2003. Camerele de supraveghere, atat cele ascunse cat si cele la vedere, daca sunt montate corect, sunt foarte greu de dezactivat de catre hotii neprofesionisti. Nici un hot “care se respecta” nu risca sa ii fie capturata fapta pe o camera de supraveghere, acest tip de imagini fiind proba clara in cazul unui eventual proces. Tinem sa mentionam din nou faptul ca, doar imaginile de pe camere de supraveghere montate cu o firma autorizata constituie proba la proces.

Servicii

System G.M.B. Security asigura:

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile
Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.
Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.
Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.
Servicii de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Servicii de modificare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com