Nume:
Security Strike Guard - Ilfov
E-mail:
ssguardsecurity@gmail.com
Telefon:
0763 584 637
Telefon 2:
0761 824 836
Telefon 3:
0721 759 530
Adresa:
Darasti, Str. Mihai Eminescu, Nr. 22, Jud. Ilfov.

Security Strike Guard - Ilfov

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Security Strike Guard  este implicată într-un proces continuu de dezvoltare, astfel ca în prezent deservim clienţi persoane juridice şi fizice. Politica de calitate îşi îndreaptă atenţia către pretenţiile clienţilor pentru a ne putea adapta oferta în funcţie de necesităţile acestora. Susţinem astfel serviciile acordate acestora printr-un efectiv angajaţi, avizaţi conform legii şi dotaţi corespunzător. Obiectivul nostru este să reuşim permanent să implementăm soluţiile optime de securitate pentru clienţi, individualizând operaţiunile specifice pentru fiecare dintre aceştia. Agenţii noştrii sunt instruiţi pentru anumite activităţi: paza şi protecţia obiectivelor, asigurarea şi protecţia evenimentelor sportive, culturale şi religioase. Serviciul de securitate cu efective umane presupune:

- Prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor;
- Prevenirea, observarea, sau detectarea oricăror activităţi neautorizate pe o proprietate privată;
- Controlul, regularizarea sau direcţionarea fluxului de public numai pentru rezolvarea cererilor, direct specificate pentru asigurarea protecţiei proprietăţii;
- Protecţia uneia sau a mai multor persoane fizice împotriva atacurilor corporale, prin folosirea unui agent de protecţie personal;
- Prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor din magazine sau ale altor pierderi similare.

Security Strike Guard asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, bunuri si valori, cu agenti instruiti si specializati pentu astfel de servicii. Agentii care executa serviciul de paza sunt absolventi sau in curs de absolvire a scolii de pregatire profesionala. Agentii de paza sunt instruiti ca in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in zona de responsabilitate.Pentru anumite activitati (receptie, festivitati, etc.) agentii nostri vor asigura ordinea pe durata manifestarii. Structura sistemului de paza va fi stabilita ulterior de catre ambele parti.

Paza fixa a obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si de protectie locala pregatiti special pentru astfel de activitati dotati cu echipament auxiliar specific si echipati in concordata cu solicitarile beneficiarului in uniforma de serviciu sau tinuta civila. Pentru autoaparare, imobilizare, lupta corp la corp si lupta fizica contra atacurilor inarmate, agentii folosesc bastonul de cauciuc sau tonfa, pulverizator de substante iritant lacrimogene. In cadrul obiectivelor cu un iluminat slab, agentii sunt dotati cu lanterne sau dispozitive de iluminat tip „handsfree”, care le permit interventia in cazul in care situatia o cere.Toti agentii de paza au in dotare mijloace de comunicare, atat telefone mobile, cat si statii de emisie receptie, pe frecventa proprie, si pentru fiecare aparat de telefon sau statie, detin si echipamentul „handsfree” oferind agentului oportunitatea de mobilitate maxima. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual, a determinat compania noastra de a practica o politica transparenta în ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu diversi investitori. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional ca o realitate vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

 

Servicii

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

Servicii de interventie - agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.

Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.

Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com