Nume:
Genius Security - Iasi
E-mail:
office@genius-security.ro
Telefon:
0756 689 574
Telefon 2:
0232 803 717
Website:
https://web.facebook.com/Genius-Security-512924932185511/
Adresa:
Iasi, B-dul Independentei, Nr. 22, Bl. Y1-Y2, Parter, Jud. Iasi.

Genius Security - Iasi

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Genius Security este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat compania noastra  sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate  cu investitori din judet sau din afara acestuia.

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile

Servicii de transport valori - securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.
Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

Servicii de interventie - agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.

Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.

Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.

Servicii de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Servicii de modificare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

 - Servicii de paza si protectie;

 - Servicii de paza si protectie pentru Institutiile publice;

 - Investigatii;

 - Patrulare obiective;

 - Paza Evenimente;

 - Transport Valori;

 - Garda de Corp.

Galerie foto

Genius Security - Iasi
Genius Security - Iasi
Genius Security - Iasi
Genius Security - Iasi

© 2015 Copyright by firme-securitate.com