Nume:
MMG Security - Ialomita
E-mail:
office@mmgsecurity.ro
Telefon:
0767 352 287
Website:
http://mmgsecurity.ro/
Adresa:
Slobozia, B-dul. Matei Basarab, Cladirea Manastirea Sfintii Voivozi, Parter, Jud. Ialomita.
Facebook

MMG Security - Ialomita

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

MMG Security executa lucrări privind sistemele de supraveghere, camere video si instalari autorizate pentru casierii, bănci, sedii firme, supermarket-uri, instituţii publice, etc.:
- consultanţă, analiză şi determinarea riscului de securitate;
- proiecte tehnice de securitate în vederea avizării lor de către Inspectoratul de Poliţie;
- instalare sisteme anti-efracţie, supraveghere video, control acces şi pontaj;
- service sisteme de securitate.

Pentru realizarea lucrărilor de instalare firma noastră beneficiază de personal tehnic autorizat, bine pregătit, cu o bogată experienţă în domeniul sistemelor de securitate, conform prevederilor legale
- instalare şi programare de centrale telefonice şi echipamente auxiliare (telefoane, faxuri);
- service de centrale telefonice şi echipamente auxiliare;
- instalare interfoane şi video interfoane. 

Sistemele oferite de noi sunt moderne, componentele sunt în conformitate cu standardele europene din domeniu, calitatea, fiabilitatea şi gradul de protecţie al acestora fiind garantate de firme renumite în domeniul producţiei echipamentelor tehnice de securitate. Colaborăm numai cu distribuitori autorizaţi de echipamente de securitate.

Analiza de risc la securitatea fizica este documentul prin care un specialist analizeaza si stabileste de ce anume este nevoie pentru ca paza unui obiectiv sa acopere toate vulnerabilitatile acestuia in fata hotilor. Este vorba despre un standard impus de Uniunea Europeana prin care fiecare societate comerciala are obligatia sa-si identifice amenintarile care pot pune in pericol viata sau integritatea persoanelor sau a valorilor detinute si de a stabili masurile necesare.

MMG Security manifesta o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Servicii

Servici oferite de MMG Security:

- gama vasta de echipemente de supraveghere;

- nstalare camere supraveghere+asistenta;

- instalare sisteme de alarma;

- instalare/schimbare DVR-uri;

- instalari autorizate;

- montare camere video;

- asistenta tehnica.

Parteneri

MMG Security are puncte de lucru in:

Craiova - Soseaua Balcesti;

Bucuresti - in zona Bulevardului Unirii.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com