Nume:
Firma Securitate Star Securiti Raico - Ialomita
E-mail:
anghel.raimond@yahoo.com
Telefon:
0745 034 453
Adresa:
Slobozia, B-dul. Matei Basarab, Bl. M5, Sc. A, Jud. Ialomita.

Firma Securitate Star Securiti Raico - Ialomita

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Firma Star Securiti Raico este construita ierarhic si se bazeaza pe: manageri cu o pregatire de specialitate, persoane cu experienta indelungata in domeniu, cu o mentalitate si conceptie moderna de organizare-conducere, adoptata dinamic cerintelor serviciilor oferite, un personal angajat calificat si care urmeaza in continu cursuri de calificare si recalificare si existenta unei dotari la inalte standarde. Principalul obiect de activitate este serviciul de paza umana la pretul de 14,70 lei/ora, oferind ca bonus montaj camere video si mentenanta pe durata contractului.

DECI in vederea indeplinirii obligatiilor ce ne revin, societatea noastra dispune de toate elementele necesare: personal calificat cu pregatire de specialitate si experienta, mijloace tehnice si de alta natura (statii radio, retea GSM, mijloace de autoaparare si descurajare, mijloace de transport auto, armament si munitie conform legii 333/2003), la care se adauga un sistem informational eficient care ne permite o legatura permanenta cu clientii si cu structurile noastre de executie. Star Securiti Raico de asemenea este o societate responsabila si de aceea detine asigurare de raspundere civila pentru pagube produse tertilor precum si certificate care atesta implementarea celor mai inalte standarde in ceea ce priveste paza si asigurarea securitatii obiectivelor si persoanelor.

Firma este infiintata din dorinta expresa de  a oferii servicii complete de securitate in zona sa de interes, la un nivel de calitate superior, prin sporirea increderii intre partenerii de afaceri si realizarea unei colaborari oneste, bazate pe competenta si profesionalism. Personalul este echipat cu o uniforma estetica si este dotat cu accesorii si mijloace adaptate tipului de  obiectiv protejat şi solicitarilor clientului. In functie de solicitarile beneficiarului, Star Securiti Raico are posibilitatea de a pune  la dispoziţia personalului armament, în conformitate cu reglementarile legale în vigoare. În  situaţii  de  urgenţă (incendii,  calamităţi), agenţii sunt instruiti să intervină corespunzator. Periodic agenţii de paza sunt evaluati fizic şi psihologic de medicii specializati ai unui cabinet de medicina muncii, iar pregatirea fizica este asigurata prin antrenamente.

Servicii

Firma Star Securiti Raico este in masura sa va ofere imediat, conform dorintelor si exigentelor dumneavoastra, urmatoarele servicii de paza si protectie:

 - paza obiectivelor de toate tipurile;

 - insotirea sau efectuarea transporturilor de valori si persoane cu mijloacele societatii sau ale clientilor;

 - gardarea persoanelor in regim permanent sau pe perioade determinate;

 - consultanta in efectuarea de studii privind cele mai profitabile sisteme de paza ce pot fi adaptate la obiectivele clientilor si la cererea clientilor, intocmirea de planuri de paza ale obiectivelor;

 - dispecerat monitorizare.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com