Nume:
Infotek Business Solutions - Harghita
E-mail:
office@i-tek.ro
Telefon:
0743 809 360
Telefon 2:
0745 948 285
Website:
https://www.i-tek.ro/
Adresa:
Miercurea Ciuc, Str. Petőfi Sándor, Nr. 51A, Et. II, Jud. Harghita.
Facebook

Infotek Business Solutions - Harghita

Instalare si Reparatii Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Din 2005 – anul înființării companiei Infotek Business Solutions – scopul  a fost, este și va fi furnizarea de servicii IT de calitate într-un mod profesionist, prompt și avantajos. Calitatea la un preț avantajos este dezideratul nostru, însușit din dorința de a fi cei mai buni. Suntem o echipă tânără  de specialiști, fiecare dintre noi având o vastă experiență în domeniul său de activitate.

În anul 2010 societatea intră pe piața locală de telecomunicații și își începe activitatea de furnizare de acces la Internet prin achiziționarea infrastructurii și portofoliului de clienți a doi furnizori mari de cartier din Miercurea Ciuc. Din 2010 până în prezent portofoliul de clienți și aria de acoperire a Infotek Business Solutions a crescut constant, rezistând concurenței acerbe de pe piața locală și regională prin profesionalism, onestitate, transparență și promptitudine.

Din anul 2018 compania noastră își extinde activitatea de consultanță și oferă, prin experiența consultanților proprii, servicii de nișă în domeniul digitalizării, transformării digitale, tehnologiei în educație și în sistemele infor-matice de management educațional. Având la bază know-how-ul dezvoltării și gestionării rețelelor fără fir de mare acoperire, dobândit în cei peste 15 ani de activitate în domeniul telecom, ne-am dezvoltat oferta de servicii, oferind în prezent soluții profesionale de rețele wireless pe întreg teritoriul țării. În prezent, elementul cheie al succesului companiei noastre este experiența combinată cu promptitudinea și seriozitatea cu care servește și tratează fiecare client în parte. Infotek Business Solutions este cel mai mare furnizor local de servicii de acces la Internet din Harghita și singura companie din România care oferă franciză WISP (Wireless Internet Service Provider).

Puterea companiei o reprezintă specialiștii parteneri, fiecare dintre noi punându-și know-how-ul la dispoziția clienților. Competențele specialiștilor noștri sunt demonstrate de portofoliul fiecăruia dintre aceștia, asigurând acoperirea unei vaste plaje de tehnologii de ultimă generație necesare celor mai complexe proiecte IT. Fie că activați în domeniul privat sau reprezentați o instituție publică, vă oferim consultanță de specialitate în domeniul IT, în baza expertizei echipei noastre, cu profesionalismul și orientarea spre client necesare unui proiect de succes. Proiectul dumneavoastră de digitalizare poate începe cu noi, iar modul profesionist în care oferim suportul tehnic de specialitate clienților noștri ne definește atât ca echipă, cât și ca un partener de încredere, respectănd clienții și de aceea toate ofertele noastre sunt reale, fără clauze ascunse și pertinente.

Folosim tehnologii de ultimă oră în toate proiectele noastre. Pentru că știm că este important să ținem pasul cu evoluția tehnologică, ne preocupăm să ne documentăm temeinic și să propunem soluții moderne și stabile.Toate serviciile prestate și lucrările realizate de noi respectă legislațiile în domeniu și ne îngrijim mereu să propunem soluții care sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Ne îngrijim ca, după realizarea lucrărilor, zona de lucru să fie restaurată la starea sa inițială.

Cuvantul cheie care ne defineste este increderea in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de servicii

Suport tehnic IT - Oferim servicii de consultanță de specialitate IT end-to-end, implicându-ne în toate fazele determinante ale proiectului dumneavoastră. Deținem o bază de specialiști alocabili la nivel de proiect în următoarele domenii: Proiectare arhitectură software și infrastructură hardware full-stack, cloud/on-premises, Implementare infrastructură de comunicații și hardware, Dezvoltare și testare software, Suport tehnic și mentenanță IT.

Colaborăm cu (și avem disponibili) consultanți naționali și internaționali (atât de nivel junior, cât și de nivel senior) în următoarele domenii, cu specific IT: Analiză de business, Management și evaluare de programe/strategii, Tehnologie în educație (EdTech, EMIS), Vânzări și marketing, Transformare digitală, Securitate cibernetică, Smart Home/Smart City.

Soluții wireless profesionale - Avem o vastă experiență în a construi rețele wireless profesionale care permit, în funcție de domeniul de aplicare, rețele pe distanțe de până la 50 kilometri, cu aplicabilitate în campusuri școlare, interconectare de sedii, supraveghere stradală, hotspot-uri comunitare și multe altele.

Dezvoltare aplicații software la comandă - Realizăm dezvoltare software la cererea clientului, utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu și ținând cont de trendul pieței (mobile first, cloud first, open standard, Internet of everything etc.).

Instruire, training, team-building - Oferim servicii de instruire, formare profesională, precum și servicii complete de team-building cu specific IT – toate acestea coordonate de formatori certificați și cu experiență în formarea inițială și continuă a elevilor, studenților și adulților.

Întreținere echipamente IT - Oferim servicii de prospecție, achiziție, întreținere și depanare a echipamentelor hardware ale clienților noștri, atât la sediul acestora, cât și în service-ul nostru, pe bază de abonament lunar sau comandă.

Rețelistică & Servere, Hosting și Domenii - Oferim servicii de instalare, configurare și administrare servere, realizare de rețele structurate, colocare de servere în datacenterul local sau în datacentere naționale, servicii de tip IaaS/PaaS în cloud-uri de top, precum și găzduire pagini WEB și înregistrare/administrare domenii internet.

Consultanță de specialitate - Oferim servicii de consiliere în domeniu, analize, diagnoze și studii, asistență în întocmirea documentațiilor de specialitate, precum și management de proiecte IT.

Franciză WISP - Celor care își doresc să pornească o afacere în domeniul furnizării de acces la Internet le oferim franciza Infotek WISP (Wireless Internet Service Provider). Succint, partenerul nostru se ocupă doar de prospectare, contractare și suport tehnic on-site, iar de restul ne ocupăm noi: autorizare, raportare, facturare, încasare facturi, dar și uplink, backhaul, echipamente (achiziție, depanare, management).

Oferte speciale

EXEMPLE DE SOLUȚII PENTRU ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ:

- Puncte de acces wireless comunitare;

- Sisteme de supraveghere video stradală;

- Sisteme de alertare - anunțare publică;

- Bănci inteligente;

- Dispozitive ca serviciu.

SMART CITY/SMART VILLAGE:

- Soluție iluminat inteligent;

- Căsuță poștală inteligentă;

- Robot telefonic (Chat Bot) și aplicație CityManager Alert (pune la dispoziția instituțiilor și cetățenilor un instrument de raportare a problemelor din spațiile publice, în timp real. Crește implicarea comunității în dezvoltarea localității, fiind o uneal-tă prin care instituția publică poate colecta feedback din partea cetățenilor).

SOLUȚII PENTRU ȘCOLI ȘI CAMPUSURI UNIVERSITARE:

- Servicii de acces la Internet, implementare rețea de cablare structurată și acces wireless, cu politici de securitate și acces specifice unităților de învățământ, în linie cu demersurile de digitalizare naționale și europene.- Suport tehnic de specialitate

- Dispozitive pentru educație.

- Training cadre didactice.

SISTEME DE DETECȚIE, SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI CONTROL ACCES:

- Sisteme de securitate profesionale.

EXEMPLE DE SOLUȚII PENTRU MEDIUL PRIVAT:

- Kit acces apartamente închiriate;

- Sistem wireless pentru regim hotelier;

- Mentenanță rețea și echipamente IT.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com