Nume:
Domarco Security - Constanta
E-mail:
office@domarcosecurity.ro
Telefon:
0729 994 471
Telefon 2:
0722 610 860
Telefon 3:
0723 613 393
Website:
https://domarcosecurity.ro/
Adresa:
Constanta, Str. Interioara 2, Cladire C2, Corp B, Jud. Constanta.
Facebook

Domarco Security - Constanta

Instalare si Reparatii Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Domarco Security este o societate de elita in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii acestei activitati, dar si sustinuta de cadre de conducere care dispun de o bogata experienta de specialitate. Firma noastra instaleaza sisteme de detectie, alarme anti-efractie si incendiu, sisteme video, pe care le monitorizează prin dispeceratul propriu, iar in cazurile de alarma intervine prin echipajele specializate de interventie. Vom incerca prin intreaga noastra prestatie sa generam un zambet de multumire clientilor nostrii si ne dorim ca munca noastra din fiecare zi sa ne implineasca pe plan profesional, dar si personal.

Domarco Security se dedică să ofere protecție și securitate prin servicii de neegalat, personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților. Având acces la cele mai noi tehnologii în domeniu, avem astfel puterea de adaptare și dezvoltare continuă, pentru a fi mereu cu un pas în față către obiectivul nostru: siguranța dumneavoastră. Domarco Security asigură proiectarea, instalarea si mentenanta urmatoarelor sisteme tehnice: sisteme pentru detecţia intrărilor prin efracţie, sisteme pentru detecţia incendiilor, a scurgerilor de gaze, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces si sisteme de interfonie şi videointerfonie 

Sistemele de supraveghere video sunt destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de producție, instituțiilor financiar – bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, instituțiilor de interes public, cât și a spatiilor rezidențiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc). Un sistem de supraveghere video în conjuncție cu un sistem de detecție și semnalizare efracție ofera un grad ridicat de securitate.

Instalarea sistemelor de supraveghere este o necesitate pentru orice companie care se respecta, monitorizarea unei cladiri de birouri a fost si va fi intotdeauna o modalitate ideala pentru orice companie de a observa activitatea angajatilor, precum si pentru detectarea oricarei activitati cu potential periculos. Sistemele de supraveghere, asadar, au un dublu rol, de monitorizare si de protectie, iar acestea doua sunt asigurate doar de un montaj eficient al camerelor de supraveghere in interiorul sau exteriorul unei cladiri. Instalarea unor camere de supraveghere este o operatiune complexa, in conditiile in care, de obicei, se recurge la instalarea unui sistem complet de monitorizare, care nu doar capteaza imagini ci le si depoziteaza pe un dispozitiv special de stocare. Montajul sistemelor de supraveghere este, asadar o operatiune care trebuie efectuata de o echipa profesionista.

Sistemele de supraveghere video aduc avantaje certe după implementare, cum ar fi: un sentiment de siguranța sporit, micșorarea timpului de răspuns în situații de criza, identificarea mai ușoară a suspecților, un control mai bun al angajaților,reducerea costurilor ce țin de securitate.  Exista patru mari categorii în cadrul tehnologiilor sistemelor de supraveghere video: Analogice, AHD – Analogic HD, TURBO HD Analogic sau Sisteme de supraveghere IP (Network).

Sisteme de alarmare impotriva efractiei va asigura securitatea indiferent daca sunteti sau nu prezent in perimetrul protejat. Daunele provocate de patrunderile prin efractie variaza de la pierderi materiale de diferite valori si pana la violente asupra persoanelor suprinse de catre infractori in locatie. Cea mai buna metoda prin care puteti asigura protectia persoanelor si a bunurilor materiale este instalarea unui sistem de alarmare care sa descurajeze planurile infractorilor prin semnalele acustice si luminoase si sa anunte in timp util fortele de interventie.

Servicii

Domarco Security vine in intampinarea clientilor sai cu urmatoarea gama de servicii:

- Paza Umana - Agenții noștri de securitate pentru pază umană asigură protecție directă clienților noștri și pot include orice tip de protecție: vehicule de escortă, pază umană convențională – agent-paznic în puncte strategice la cerința clientului sau servicii de monitorizare la domiciliu/sediu/birou. Departamentul de pază al Domarco Security asigură servicii de pază, protecție și supraveghere la agenții economici din sectorul public și privat:

- Monitorizare sisteme alarama - Serviciul de monitorizare a sistemelor de alarmare presupune preluarea continuă – 24/7, 365 zile/an – a semnalelor transmise de sistemul de securitate al clientului către dispeceratul Domarco Security și gestionarea/rezolvarea acestor semnale în funcție de natura evenimentului transmis. Dispeceratul Domarco Security poate conecta un număr nelimitat de abonați, și prin intermediul operatorilor dispeceri calificați și avizați conform legii 333/2003 pentru această activitate, asigură monitorizarea tuturor tipurilor de sisteme de alarmare.

- Interventie rapida - Echipajele pentru intervenție rapidă sunt plasate în puncte fixe de staționare în perimetrul apropriat obiectivelor monitorizate și la anumite intervale de timp, se efectuează și patrulări pe trasee prestabilite. În funcție de cerințele clientului și natura obiectivului monitorizat, echipa care se ocupă cu organizarea activităților, va întocmi un plan de acțiune: activitatea zilnică a echipajelor de intervenție, alegerea punctelor fixe de staționare și a traseelor de patrulare.

- Instalare sisteme de securitate - Domarco Security, prin departamentul tehnic, asigură proiectarea, montarea și întreținerea unei întregi game de sisteme de securitate, precum sisteme de alarmă anti-efracție și anti-incendiu, inclusiv CCTV, sisteme de control al accesului, grilaje și obloane, astfel că indiferent de cerințele și nevoile tale, te asigurăm că deținem experiența, personalul și tehnologia potrivită pentru tine. Fiecare sistem de securitate este instalat în funcție de circumstanțele tale personale, indiferent dacă îți actualizezi paza la domiciliu sau instalezi un sistem integrat de securitate pentru afacerea ta. Fiecare serviciu de instalare a unui sistem de securitate este realizat de o echipă complet pregătită de ingineri calificați. Sistemul tău de securitate este instalat cu diligență, asigurându-te că depunem toate eforturile pentru a integra sistemul de securitate cât mai subtil posibil.

- Instalare sisteme de supraveghere video - Tehnicienii Domarco Security, profesioniști cu experiență în domeniul sistemelor de supraveghere video, selectează, instalează și integrează cu atenție fiecare componentă a sistemului pentru a asigura funcționarea corectă. Ne asigurăm astfel că sistemul tău CCTV funcționează astfel încât să reducă riscurile de securitate. Tehnicienii noștri CCTV evaluează nevoile de securitate pentru fiecare client în parte pentru a determina design-ul și modelul optim pentru sistemul de supraveghere video. După instalare, echipa noastră continuă să lucreze pentru tine, asigurându-te că sistemul tău CCTV funcționează întotdeauna corect pentru a oferi beneficii maxime de securitate pentru casa și afacerea ta.

- Transport, insotire de bunuri si valori - Domarco Security oferă servicii de transport sau însoțire de bunuri și valori.

- Garzi de corp - o protecție atentă pentru un eveniment sau pentru o călătorie, agenții noștri de securitate au pregătirea necesară pentru a oferi servicii profesionale și fiabile de gardă de corp. Echipa Domarco Security deține experiență în gestionarea situațiilor speciale care pot apărea în jurul unor persoane publice, politicieni sau vedete, garantând protecția liniștea sufletească.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com