Nume:
Erika Power Systems - Constanta
E-mail:
office@epsys.ro
E-mail 2:
securitate@epsys.ro
Telefon:
0371 191 030
Telefon 2:
0766 102 562
Telefon 3:
0764 653 099
Fax:
0341 177 654
Website:
http://epsys.ro/
Website 2:
http://underwater-project.ro/
Adresa:
Constanta, Str. Portitei, Nr. 14, Jud. Constanta
Facebook Youtube

Erika Power Systems - Constanta

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Erika Power Systems este o companie de IT din Constanta dedicata livrarii de solutii IT inovative adaptate si externalizare IT cu accentul pe intelegerea cerintelor clientilor si indeplinirea lor prin utilizarea unor tehnologii de ultima ora, bazate pe cele mai bune practici din industria IT&C. Viziunea noastra este aceea de a fi un partener de incredere in furnizarea de servicii IT&C. Erika Power Systems isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor  de securitate si IT incepand cu anul 2007, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata. Valorile pe care noi le promovam sunt; profesionalism, promptitudine; transparenta, punerea clientului pe primul loc, performanta prin eficienta si perfectionarea continua.

Erika Power Systems asigură proiectarea, instalarea si mentenanta urmatoarelor sisteme tehnice: sisteme pentru detecţia intrărilor prin efracţie, sisteme pentru detecţia incendiilor, a scurgerilor de gaze, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces si sisteme de interfonie şi videointerfonie 

Sistemele de supraveghere video sunt destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de producție, instituțiilor financiar – bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, instituțiilor de interes public, cât și a spatiilor rezidențiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc). Un sistem de supraveghere video în conjuncție cu un sistem de detecție și semnalizare efracție ofera un grad ridicat de securitate.

Instalarea sistemelor de supraveghere este o necesitate pentru orice companie care se respecta, monitorizarea unei cladiri de birouri a fost si va fi intotdeauna o modalitate ideala pentru orice companie de a observa activitatea angajatilor, precum si pentru detectarea oricarei activitati cu potential periculos. Sistemele de supraveghere, asadar, au un dublu rol, de monitorizare si de protectie, iar acestea doua sunt asigurate doar de un montaj eficient al camerelor de supraveghere in interiorul sau exteriorul unei cladiri. Instalarea unor camere de supraveghere este o operatiune complexa, in conditiile in care, de obicei, se recurge la instalarea unui sistem complet de monitorizare, care nu doar capteaza imagini ci le si depoziteaza pe un dispozitiv special de stocare. Montajul sistemelor de supraveghere este, asadar o operatiune care trebuie efectuata de o echipa profesionista.

Sistemele de supraveghere video aduc avantaje certe după implementare, cum ar fi: un sentiment de siguranța sporit, micșorarea timpului de răspuns în situații de criza, identificarea mai ușoară a suspecților, un control mai bun al angajaților,reducerea costurilor ce țin de securitate.  Exista patru mari categorii în cadrul tehnologiilor sistemelor de supraveghere video: Analogice, AHD – Analogic HD, TURBO HD Analogic sau Sisteme de supraveghere IP (Network).

Sisteme de alarmare impotriva efractiei va asigura securitatea indiferent daca sunteti sau nu prezent in perimetrul protejat. Daunele provocate de patrunderile prin efractie variaza de la pierderi materiale de diferite valori si pana la violente asupra persoanelor suprinse de catre infractori in locatie. Cea mai buna metoda prin care puteti asigura protectia persoanelor si a bunurilor materiale este instalarea unui sistem de alarmare care sa descurajeze planurile infractorilor prin semnalele acustice si luminoase si sa anunte in timp util fortele de interventie.

Servicii

Erika Power Systems  vine in intampinarea clientilor sai cu urmatoarea gama de servicii:

- Servicii de service si intretinere calculatoare personalizate nevoilor dumneavoastra, comercializare componente si periferice calculatoare, precum si software;

- Servicii de retelistica precum: cablare structurata, retele wireless, camere de supraveghere;

- Externalizare servicii IT;

- Reletele Wireless;

- Service laptop;

- Servicii intretinere (depanare hardware + software, depanare hardware + software Apple (MacBook), reballing laptop/placi video, depanare hardware + software tablete, depanare hardware + software  GSM);

- Inchiriere videoproiectoare;

- Vanzari echipamente securitate;

- Proiectare, dezvoltare si reparatii echipamente subacvatice.

Oferte speciale

Erika Power Systems, in calitate de dezvoltator si integrator de solutii tehnice privind inspectia subacvatica proiecteaza si realizeaza echipamente de inspectie subacvatica in conformitate cu cerintele specifice firmelor de profil. Echipa Underwater Project  a castigat experienta  nu doar in domeniul  mediului marin, ci si in alte domenii conexe, care se reflecta în ambele proiecte realizate și în studii și de cercetare științifică.

Domenii: electrotehnica, electronica navala, inginerie mecanica, inginerie electrica;

Specializari: navigare, electromecanica, exploatari port, echipamente electrice de la bordul navei.

PROIECTE  VISION 1712 - este un sistem video și de comunicare conceput pentru a fi utilizat de către echipele de scufundare. Echipamentul poate fi usor de operat, acesta poate suporta atat transmisie video cat si comunicatii vocale  intre scafandru si tender, de asemenea este echipat cu dispozitive de înregistrare interne și externe. In plus sistemul suporta  comunicatii wireless care s-ar putea dovedi folositore pentru tender sau un al treilea operator.

Prototipul ROV - conceput pentru a efectua supravegherea sub apă în lacuri, bazine portuare și in mediul maritim, avand in compunere un sistem de control de la distanță plasat pe uscat sau pe platforme maritime. ROV constă intr-un corp suplu etanș, care include senzori, proiectoare și microcontrolere electronice, legate de sistemul de control de la distanță (laptop) prin intermediul unui cablu ombilical care transferă datele de la vehicul și comenzi  la operator. ROV este destinat sa ajute scafandrii pe timpul operațiunilor de recunoaștere/ inspectare sau de a-i înlocui pe deplin cand condițiile hidro-meteorologice sunt nefavorabile. Cercetarea și dezvoltarea  prototipului a fost realizata în Academia Navala “Mircea cel Bătrân”, în cadrul unui contract atribuit de către Forțele Navale Române.

 

Galerie foto

Erika Power Systems - Constanta
Erika Power Systems - Constanta
Erika Power Systems - Constanta
Erika Power Systems - Constanta

© 2015 Copyright by firme-securitate.com