Nume:
FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ
E-mail:
contact@fglpaza.ro
Telefon:
0264 357 254 (09.00-16.00)
Telefon 2:
0770 112 000
Website:
http://fglpaza.ro/
Adresa:
Cluj Napoca, Aghiresu-Fabrici, Nr. 316, Jud. Cluj.
Facebook

FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

FGL SECURITY SYSTEM GRUP este o societate licențiată de către MINISTERUL DE INTERNE,  INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE  -  DIRECTIA ORDINE PUBLICA pentru  activitatea  de  PAZA OBIECTIVE,  BUNURI  SI  TRANSPORT VALORI, GARDA DE CORP si INSTALARE, MODIFICARE, INTRETINERE SISTEME DE ALARMARE IMPOTRIVA EFRACTIEI.

Evoluţia societăţii a fost permanent ascendentă ajungând în prezent  angajaţi; agenţi de securitate, agenţi de intervenţie, dispeceri sisteme de monitorizare, tehnicieni instalaţii sisteme tehnice de alarmă la efracţie, sisteme video şi mentenanţă sisteme de securitate. FGL SECURITY SYSTEM GRUP este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat compania noastra  sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate  cu investitori din judet sau din afara acestuia.

FGL SECURITY SYSTEM GRUP este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate.

Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat  compania  sa practice o politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu investitori din Romania, venind în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

Valorile companiei fiind: Integritate, Baza și devotament, Garantie si Siguranța.

Va asiguram de  practicarea unui management performant și în continua evoluție raportat la cererile și conditiile de pe piața concurentiala pentru un parteneriat solid și de viitor.

Servicii

FGL SYSTEM SECURITY GRUP asigura:

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile
Servicii de transport valori - securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.
Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.
Servicii de interventie - agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.
Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.
Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.
Servicii de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Servicii de modificare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Oferte speciale

Serviciile FGL sunt disponibile în mai multe județe din țară. Acționăm în județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu.

Galerie foto

FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ
FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ
FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ
FGL SECURITY SYSTEM GRUP - CLUJ

© 2015 Copyright by firme-securitate.com