Nume:
Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi
E-mail:
rsguardsecurity@gmail.com
E-mail 2:
juridic_rsguard@yahoo.com
Telefon:
0751 266 3230
Telefon 2:
0755 060 717
Telefon 3:
0242 334 664
Fax:
0242 334 664
Website:
https://www.rsguard-security.ro/
Adresa:
Calarasi, Str.Nicolae Titulescu, Bl.L36 Parter (spatiu Venus), Jud. Calarasi..
Facebook

Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Societatea R&S GUARD SECURITY, a fost infiintata in anul 2008 si prin seriozitate si professionalism se afla astazi printe firmele respectate in domeniul pazei si protectiei. Departamentul Operativ R&S GUARD SECURITY, constituit ca o structură specifică de apărare şi protecţie, dispune de agenţi de pază specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Pregătirea profesională, teoretico-aplicativă, psihică şi fizică a agenţilor de pază, coroborată cu documentaţia tehnico-tactică elaborată în proceduri de acţiune adecvate la specificul obiectivului, certifică notorietatea şi calitatea serviciilor pe care le prestatează în folosul intereselor beneficiarului. Efectivul activ al societatii, baza materială, dotarea de excepţie şi experienţa acumulată sunt certitudini . Agentii de paza sunt intruiti si scolarizati sa execute misiuni in conditii deosebite cu respectarea Legii 333/2003, a consemnului general si particular specific postului. Activitatea lor este supervizata si controlata permanent in vederea indeplinirii cu succes al rolului incredintat iar dotarea personalului de paza este de ultima generatie si conforma cu cerintele Legii 333/2003.

Cuvantul cheie care ne defineste este increderea in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati. 

Servicii

R&S GUARD SECURITY OFERA URMATOARELE SERVICII:

- INSTALARE SISTEME DE SECURITATE SI SISTEME VIDEO:

- MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA LA SISTEMELE DE ALARMARE CONECTATE IN DISPECERATUL PROPRIU

SISTEM VIDEO:

- Camera Q-SEE interior&exterior; 1/3" Hi-Resolution CMOS Image Sensor; Rezolutie: 600 TVLcolor;
- Camera de exterior; 1/3" SUPERHAD SONY Effio-E (NR, PM, MD), 700TVLcolor;
- Camera exterior SAMSUNG Rezolutie: 600 TVLcolor;
- Camera exterior SHARP, Rezolutie 420TVLcolor;
- Camera exterior; 1/3’’;

- DVR Q –SEE 4 Canale(REZOLUTIE MEGAPIXEL);
- DVR Q-SEE 8 Canale(HDMI);.
- DVR Q-SEE 16 Canale (HDM.

SISTEME ANTIEFRACTIEKIT ALARMA PARADOX:

- KIT ALARMA DSC;
- KIT ALARMA POSONIC;
- KIT ALARMA CERBER;
- Camera exterior; 1/3’’;
- DVR Q –SEE 4 Canale(REZOLUTIE MEGAPIXEL);
- DVR Q-SEE 8 Canale(HDMI);
- DVR Q-SEE 16 Canale (HDMI);
- Kitul alarma contine:Cutie centra, Senzor miscare (PIR), Sirena exterioara, Sirena interioara, Tastatura, Acumulatori, Contacti magnetici, Buton panica:

PAZA SI PROTECTIE, TRASPORT VALORI, CONSULTANTA - Prin calitatea serviciilor prestate R & S GUARD SECURITY doreste: un prestigiu binemeritat, încrederea şi aprecierea clienţilor, impunându-se pe piaţa de profil prin activitatea desfăşurată în obiective de maximă dificultate şi cu specific diferit: bănci, întreprinderi de interes deosebit sau de risc, obiective de producţie, complexe comerciale şi instituţii publice. .

MENTENANTA SISTEMELOR - Asiguram servicii de mentenanta gratuita la sistemele de securitate si video conectate in dispeceratul propriu unde se asigura monitorizare si interventie rapida.

Galerie foto

Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi
Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi
Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi
Firma Securitate R&SGUARD SECURITY - Calarasi

© 2015 Copyright by firme-securitate.com