Nume:
Firma Securitate WMC Guard Security - Buzau
E-mail:
officewmcguard@gmail.com
Telefon:
0751 202 929
Adresa:
Buzau, Str. Mestacanului, Nr. 10, Jud. Buzau.

Firma Securitate WMC Guard Security - Buzau

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

WMC GUARD SECURITY evolueaza în sectorul companiilor de securitate din România înca din anul 2015, acumulând astfel experienta necesara pentru alcatuirea unor echipe de agenti de securitate si agenti de interventie calificati si echipati la cele mai înalte standarde. Dupa evaluarea necesitatilor fiecarui obiectiv in parte, le recomandam clientilor personalul de care au nevoie, în echipa noastra regasindu-se agenti specializati în obiective de protocol, receptii, cu o tinuta impecabila, de la echipament SWAT pâna la tinuta business si cu bune abilitati de comunicare.

Pentru a ne asigura clienții de eficiența agenților noștri, ne-am format o echipă de management specializată pe diminuarea pierderilor și a situațiilor de urgență. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru, Inspectorii verifică și susțin zilnic personalul din obiective si echipele de intervenție având astfel o durata de interventie minimă. Astfel, un agent de securitate al firmei noastre este susținut de 2 echipe de intervenție, un inspector specialist în securitate, cu toții fiind monitorizați de către dispecerii noștri.

Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, WMC GUARD SECURITY foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

WMC GUARD SECURITY este o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare, obiectul de activitate costituind-ul in principal Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, etc. Misiunea  este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati. Obiectivul nostru principal consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.Prin serviciile de inalta calitate oferite de catre societatea noastra dorim sa satisfacem nevoile clientilor nostrii conform solicitarilor venite din partea acestora.

Servicii

Servicii oferite de WMC GUARD SECURITY:

- servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe piata. Societatea poate asigura in baza contractelor de prestari servicii activitati de paza si protectie pe intreg teritoriul tarii pentru obiective din cele mai variate. Serviciul de paza umana este destinat urmatoarelor domenii de activitate: comercial, industrial si institutii de stat/public. Totodata, societatea asigura paza si protectie in cazul unor evenimente de interes public dar si petreceri particulare.
- analiza de risc la securitatea fizica pentru obiective situate in toata tara. Societatea noastra dispune de evaluatori avizati de IGPR si inregistrati la RNERSF. Securitatea fizica reprezinta protectia personalului, sistemelor, operatiilor, programelor retelelor si a datelor in fata evenimentelor sau circumstantelor fizice care pot cauza pierderi sau distrugeri unei organizatii publice sau private.
- executa servicii de proiectare, instalare si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video, control acces).
- executa servicii de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com