Nume:
Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4
E-mail:
dualsic@yahoo.ro
Telefon:
0722 309 490
Telefon 2:
0760 279 942
Website:
https://www.facebook.com/nicolae.istrate.31?f
Adresa:
Sector 4, Soseaua Oltenitei, Nr. 225 A, Pavilion 1,Corp A, Parter, Camera 11, Bucuresti.
Facebook

Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4
Bucuresti Sector 4

Instalare si Reparatii Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Societatea Dual Sic Security  activeaza pe piata serviciilor de paza si desfașoara activitati de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor şi valorilor in baza Legii 333/2003, fiind licentiata in acest sens de catre I.G.P.R. – Directia de Ordine Publica, din anul 2007. Societatea este otata la ora actuala in primele 10 firme de profil din Bucuresti.

Activitatea de specialitate a societatii este compatibila cu orice tip de obiectiv (sedii si resedinte ministeriale, bancare, personalitati politice sau culturale, societati industiale, turistice sau culturale, centre comerciale, baze sportive, resedinte private etc.). Angajaţii noştrii sunt permanent selecţionaţi, pregătiţi şi antrenaţi din punct de vedere fizic, psihic si tehnico-tactic, venind în sprijinul dumneavoastră, cu experienţa şi pregătirea lor pentru  sporirea gradului de siguranţă și confort..

Serviciul de securitate cu efective umane presupune:

- Prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor;
- Prevenirea, observarea, sau detectarea oricăror activităţi neautorizate pe o proprietate privată;
- Controlul, regularizarea sau direcţionarea fluxului de public numai pentru rezolvarea cererilor, direct specificate pentru asigurarea protecţiei proprietăţii;
- Protecţia uneia sau a mai multor persoane fizice împotriva atacurilor corporale, prin folosirea unui agent de protecţie personal;
- Prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor din magazine sau ale altor pierderi similare.

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă, etc.), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

Agentii nostri sunt permanent in contact cu centrul de comanda a firmei, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM si vor supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie. Menţionăm că agenţii de pază, de intervenție, de transport valori sau de însoțire ce vor efectua servicii în beneficiul dumneavoastră sunt verificaţi şi avizaţi de catre organele de stat competente, fiind calificaţi (sau în curs de calificare), conform legilor în vigoare, garantându-se astfel calitatea serviciilor prestate.

Evaluarea de risc la securitate fizica are ca scop identificarea riscurilor ce afecteaza securitatea fizica a persoanelor si a bunurilor, identificarea zonelor de impact, a evenimentelor si cauzelor riscului precum si a potentialelor consecinte. Pentru evitarea contraventiilor prevazute in HG301/2012 si legea 333/2013 precum si intrarea in legalitate, conducatorii unitatilor care detin bunuri si valori au obligativitatea implementarii unor masuri de securitate, materializate prin documentatia intocmita in cadrul procesului standardizat de management al riscului prin intocmirea raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica. Sistemele de securitate generate in urma analizei de risc la securitatea fizica trebuie implementate in maxim 60 de zile de catre unitatile ce fac obiectul unei evaluari prin societati specializate si autorizate de politie.

In urma implementarii sistemelor de securitate conducatorii au obligatia sa asigure mentenanta acestor numai prin firme specializate si autorizate cel putin odata la 6 luni pentru asigurarea functionarii acestora.Evaluarea de risc poate fi efectuata numai de catre persoanele cu experienta in acest domeniu, care in urma examenului sustinut la Inspectoratul General al Politiei Romane au dobândit calitatea de Evaluator de Risc la Securitatea Fizica si sunt inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica (RNERSF).

Scolarizare agentilor de securitate in cadrul societatii noastre se face la preturile cele mai competitive pe piata de profil.

Dual Sic Security este manageriata de domnul Istrate Nicolae care are conducerea si altor societati de profil si anume:

NIMROD GUARD S.R.L. actioneaza cu succes pe piata serviciilor de paza si protectie inca din anul 2007, cu autorizatia Ministerului de Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, Directiei Politiei de Ordine Publica, in baza prevederilor legi. Nimrod Guard S.R.L. este autorizata inca din anul 2008 de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Consiliul National de formare profesionala a adultilor si de catre Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala, timp in care au fost scolarizati un numar de peste 1000 de agenti de paza si ordine. 
Nimrod Guard organizeaza cursuri de calificare ce se desfãsoarã pe o perioadã de 90 zile calendaristice, având urmãtoarele tematici: pregãtire profesionalã specificã, pregãtire juridicã generalã, pregãtire tehnicã specificã, pregãtire fizicã si pregãtire practicã. În urma examenului de absolvire a cursului se elibereazã un certificat de calificare în meseria de "Agent de Paza si Ordine ". Acesta se ataseazã dosarului ce urmeazã a fi înaintat Politiei pentru obtinerea atestatului pentru exercitarea profesiei de "Agent Paza si Ordine". Dispunem de cadre calificate atat la nivelul conducerii cat si al agentilor de paza si ordine avizati, scolarizati si atestati, in masura de a raspunde solicitarilor beneficiarului.
Agentii de pazã angajati ai Nimrod Guard sunt calificati, atestati de cãtre organele de politie si pregãtiti profesional conform Legii nr. 333/2003 pentru a putea face fatã tuturor evenimentelor si situatiilor apãrute cu maximum de operativitate. Aceasta presupune un întreg proces care cuprinde urmãtoarele etape: recrutarea si selectarea agentilor în vederea angajãrii, dotarea cu echipamente specifice activitãtii de pazã, verificarea, instruirea, pregãtirea teoreticã si practicã si scolarizarea agentilor.

Sediul societatii este in Bucuresti, Str. Soldat Zambila Ionita, Nr. 4, Bloc 7D, Scara A, Etaj 8, Ap. 36, Sector 2, Tel: 0760 280 490.

Tetra Systems Guard S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Soseaua Oltenitei, Nr. 225 A, Parter, Camera 9, sector 4, specializat in  Dispecerat/ Paza;

Omniastop Security S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Soseaua Oltenitei, Nr. 225 A, Demisol, Camera 3, sector 4 specializat in servicii de Paza.

Servicii

Servicii de protecţie şi pază a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportive, spectacole, târguri, expoziţii sau alte evemimente de altă natură şi consultanţă în aceste domenii;

- Servicii de pază al transporturilor de valori şi consultanţă;

- Servicii de gardă de corp şi consultanţă în domeniu;

- Servicii de instalare, supraveghere, depanare şi întreţinere ale sistemelor de securitate şi supraveghere şi consultanţă în domeniu;

- Evaluri de risc la securitate fizica si scolarizare agenti de securitate.

Aceste servicii beneficiază de sprijinul echipajelor de intervenţie rapidă care au misiunea de a interveni prompt în caz de necesitate, pentru restabilirea ordinii la obiectivele păzite de societatea noastră.

Galerie foto

Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4
Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4
Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4
Firma Securitate Dual Sic Security - Sector 4

© 2015 Copyright by firme-securitate.com