Nume:
Silnef Security - Brasov
E-mail:
silnef.security@gmail.com
E-mail 2:
contact@silnefsecurity.ro
Telefon:
0268 516 800
Telefon 2:
0727 382 645
Telefon 3:
0760 686 408
Website:
https://www.silnefsecurity.ro/
Adresa:
Brasov, Str. 13 Decembrie, Nr. 23, Jud. Brasov.

Silnef Security - Brasov

Instalare si Reparatii Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

SILNEF SECURITY este o firma de paza si protectie care acopera o gama larga de servicii de protectie si paza ce vin in sprijinul nevoilor clientilor nostri. Societatea noastra are o experienta indelungata ca firma de paza Brasov si ofera serviciile de paza si protectie pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele. Obiectivul nostru este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie in conditii optime de calitate. Compania Silnef Security coopteaza in randurile echipei profesionisti cu vasta experienta in acest domeniu, ajungand astazi la un numar de aproximativ 400 angajati, majoritatea desfasurandu-si activitatea la nivelul judetului Brasov cu care desfasuram activitati specifice, acoperind un numar de 98 obiective cu paza umana, un numar de 450 obiective monitorizate, garda de corp, paza cu agenti si asigurand un insemnat numar de competitii sportive si evenimente culturale. Organizarea serviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.

Infiintata in 2006 in scopul asigurarii serviciilor de protectie a obiectivelor si bunurilor grupului de firme din care face parte, compania Silfnet Security s-a dezvoltat solid si eficient, cooptand in randurile echipei profesionisti cu vasta experienta in acest domeniu, ajungand astazi sa desfasoare activitati specifice pentru un numar insemnat de societati comerciale puternice, reusind sa se impuna ca lider regional in randul companiilor de paza si protectie, intr-un timp destul de scurt. Nu am fi reusit asta fara o munca asidua si fara seriozitatea si profesionalismul celor care ne-au fost alaturi pe parcursul acestui drum si care au pus umarul la cladirea a ceea ce a devenit Silnef Security. Tinand cont de cererea de astfel de servicii pe piata, societatea s-a dezvoltat rapid datorita principiilor si respectului pentru client punand in practica experienta colectivului si atingand cerintele cele mai riguroase. In conditiile unei piete dinamice cum este cea din Romania , aceasta centrare a politicii noastre de calitate pe crearea unui climat de siguranta pentru clientii nostri a dus la o dezvoltare solida, castigand prin eficienta si profesionalism increderea clientilor si diversificandu -ne activitatile pentru a acoperii nevoile clientilor. Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.

In jurul acestor directii de activitate, privind siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, proprietatilor si afacerilor dumneavoastra s-a dezvoltat conceptul de siguranta totala. Organizarea seviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor. O garantie a serviciilor oferite si a grijii fata de client o constituie existenta unei permanente, care asigura buna desfasurare a activitatii, prin controale efectuate zilnic (mai ales pe timp de noapte) de catre sefii de obiective si prin sistemul de raportare a situatiei operative de la posturile de paza, din ora in ora, la Dispeceratul de monitorizare al societatii, care este capabil sa monitorizeze toate sistemele prezente pe piata produselor de securitate, iar dispeceratul video asigura preluarea de imagini in timp real.

Silnef Security se pozitioneaza ca un partener de incredere, acest lucru fiind dovedit de portofoliul nostru de clienti, pe care compania noastra ii deserveste, fiind in continuare in topul de profil la nivel national. Profilul clientilor nostri este variat, incepand cu mici companii locale, si terminand cu companiile multinationale pe care le deserveste. Acest lucru demonstreaza versatilitatea serviciilor noastre, maleabilitatea colaborarii pe care o propunem, si parteneriatul ce devine realitate, date fiind perioadele de colaborare cu clientii nostri.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

Servicii de paza si protectie - licentiata de catre IGP sa presteze servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor si de consultanta. In serviciile de paza si supraveghere intra urmatoarele: mari unitati de colectare si depozitare a deseurilor metalice, intreprinderi de procesare a deseurilor metalice, securitatea transporturilor pe calea ferata a materiilor prime si produselor finite metalice, unitati tip supermarket, spatii comerciale medii si mici, unitati valutare, unitati turistice, resedinte particulare, transport valutar, garda de corp, asigurare ordine activitati culturale si sportive.

Servicii de monitorizare si interventie - Silnef Security dispune de un dispecerat modern utilat, deservit de personal calificat si aparatura performanta. Echipajele de interventie si operatorii dispeceratului de efractie cu ajutorul tehnologiei moderne si de calitate fac front comun pentru apararea a ceea ce conteaza mai mult pentru dumneavoastra, viata, familia si bunurile. Pentru o cat mai buna comunicare intre dispecerat si unitatile de interventie si obiectivele monitorizate, acesta are in dotare statii de emisie-receptie fixe si mobile de ultima generatie precum si o linie fixa si una de mobil – numere de urgenta la care dispecerul poate fi apelat 24h din 24. Dispunem de toate sistemele de monitorizare: linie telefonica fixa , IP , GSM , GPRS.

Servicii de paza si transport valori - pune la dispozitia clientilor servicii de paza si transport valori. Silnef Security asigura protectia transporturilor atat rutiere cat si pe calea ferata oferind urmatoarele facilitati: consultanta privind alcatuirea dispozitivului de paza optim pentru reducerea riscurilor, intocmirea in colaborare a planului de paza si medierea analizei si aprobarii acestuia de catre organele in drept, asigurarea cu agenti de paza instruiti pentru acest specific, inarmati si dotati pentru indeplinirea misiunilor, analiza obiectivului si stabilirea elementelor necesare pentru un sistem de paza eficient, coordonarea activitatii si asigurarea rezervelor pentru situatii speciale, paza efectiva atat pe timpul transportului cat si al stationarii trenurilor, insotirea transporturilor auto cu agenti de paza, instalati in cabina sau cu echipaje de interventie cu autoturism special, organizarea de puncte de supraveghere pe itinerarul de deplasare al trenului sau variantele de paza, inarmare si actiune se vor plia pe specificul situatiei.

Servicii instalare sisteme de alarmare - asigura instalari si service a sistemelor de securitate in Brasov si imprejurimi. Instalarea unui echipament de securitate se poate face atat in cazul unei cladiri aflata in contructie, cat si dupa finisarea acesteia. Fie ca este vorba despre echipamente video, sisteme de alarma, interfonie sau detectie incendii, este realizata conform planului rezultat in etapa proiectarii si respectand normele legislatiei in vigoare.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com