Nume:
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
E-mail:
office@protectoragency.ro
E-mail 2:
protectoragencybrasov@gmail.com
Telefon:
0268 315 129
Telefon 2:
0730 126 924
Fax:
0268 322 767
Website:
http://www.protectoragency.ro/
Adresa:
Brasov, Str. Traian, Nr. 18, Jud. Brasov.
Facebook

Firma Securitate Protector Agency - Brasov

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Firma Protector Agency, cu licenta nr. 0689/P - 07.09.2005, reinnoita cu nr. 63206 in 18.08.2008, membru asociat al Patronatului Societatilor de Securitate din 2004, detinatoare a certificatelor Managementului Calitatii ISO 9001 : 2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 este specializata in servicii de paza si protectie, adaptandu-si aceste servicii in mod prioritar dupa nevoile de siguranta ale clientilor sai. Organizarea serviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.

Protector Agency este parte integranta a unui grup de firme cu capital 100% romanesc, cu sediul central la Brasov. Infiintata in urma cu peste 10 ani in scopul asigurarii serviciilor de protectie a obiectivelor si bunurilor grupului de firme din care face parte, compania Protector Agency s-a dezvoltat solid si eficient, cooptand in randurile echipei profesionisti cu vasta experienta in acest domeniu, ajungand astazi sa desfasoare activitati specifice pentru un numar insemnat de societati comerciale puternice.

Protector Agency a reusit sa se impuna ca lider regional in randul companiilor de paza si protectie, intr-un timp destul de scurt. Nu am fi reusit asta fara o munca asidua si fara seriozitatea si profesionalismul celor care ne-au fost alaturi pe parcursul acestui drum si care au pus umarul la cladirea a ceea ce a devenit Protector Agency. Tinand cont de cererea de astfel de servicii pe piata, societatea s-a dezvoltat rapid datorita principiilor si respectului pentru client punand in practica experienta colectivului si atingand cerintele cele mai riguroase.

Protector Agency acopera o gama larga de servicii de protectie si paza suficient de cuprinzatoare pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. ocietatea noastra ofera serviciile de paza si protectie pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele. Obiectivul nostru este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie in conditii optime de calitate. In conditiile unei piete dinamice cum este cea din Romania, aceasta centrare a politicii noastre de calitate pe crearea unui climat de siguranta pentru clientii nostri a dus la o dezvoltare solida, castigand prin eficienta si profesionalism increderea clientilor si diversificandu -ne activitatile pentru a acoperii nevoile clientilor. Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. In jurul acestor directii de activitate, privind siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, proprietatilor si afacerilor dumneavoastra s-a dezvoltat conceptul de siguranta totala. Organizarea seviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.
Standardele ridicate la care ne desfasuram activitatea in domeniul serviciilor de paza si protectie, ne obliga ca selectia angajatilor nostri sa fie un proces continuu. Nu este usor sa lucrezi intr-o companie ca aceasta. De aceea intr-un potential candidat cautam niste abilitati de baza, cum ar fi: aptitudini psihice, intelectuale, fizice si ceea ce este mai important, pasiunea pentru a desfasura o asemenea activitate, respectiv pentru a lucra in sprijinul oamenilor. De asemenea, colegii nostri sunt intr-o continua perfectionare, iar asta ne-a ajutat ca, pe parcurs sa putem reloca oameni din interiorul companiei, de la un departament la altul, in functie de necesitate. Indiferent de situatie, grija fata de oamenii nostri a reprezentat mereu prima prioritate. 

Ca dotare tehnica, Protector Agency dispune de tehnologie moderna care, impreuna cu gradul inalt de profesionalism al angajatilor, sa ne permita acoperirea cu succes a tuturor serviciilor pe care vi le oferim. De asemenea, dispeceratul nostru antiefractie este capabil sa monitorizeze toate sistemele prezente pe piata produselor de securitate, iar dispeceratul video asigura preluarea de imagini in timp real.

Protector Agency se pozitioneaza ca un partener de incredere, acest lucru fiind dovedit de portofoliul nostru de clienti, pe care compania noastra ii deserveste, fiind in continuare in topul de profil la nivel national. Profilul clientilor nostri este variat, incepand cu mici companii locale, si terminand cu companiile multinationale pe care le deserveste. Acest lucru demonstreaza versatilitatea serviciilor noastre, maleabilitatea colaborarii pe care o propunem, si parteneriatul ce devine realitate, date fiind perioadele de colaborare cu clientii nostri.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:
- Paza cu agent;

- Serviciul de monitorizare si interventie rapida antiefractie;

- Paza, supraveghere si monitorizare - obiective comerciale, industriale, turistice, centre de educatie si invatamant, agrement si divertisment, santiere de constructii si montaj, locuinte si case de vacanta, depozite si puncte de transfer marfa;

- Protectie - garda de corp pentru persoane particulare, protectie si insotire grupuri si delegatii de afaceri sau turistice, neutralizarea oricaror pericole reale sau potentiale;

- Interventie operativa - Patrulare, supraveghere, verificare, monitorizare si alarmare instantanee, interventie rapida a echipelor mobile operative 24/24, izolarea si protectia obiectivelor;

- Consultanta - analiza detaliata a obiectivelor ce urmeaza a fi protejate, prevenirea unor situatii cu potential pericol, intocmirea planurilor de paza si protectie;

- Transport bunuri si valori - activitati specifice acestui sectiuni de servicii sunt colectarea si depunerea cash (lei si valuta); transferul cash (lei si valuta); colectarea in sistem «cash-in transit»; transferul obiectelor de valoare (tezaur);

- Sistem de alarmare impotriva efractiei - ansamblul de echipamente electronice care poate fi compus din centrala de comanda si semnalizare optica si acustica, detectoare, butoane si pedale de panica, control de acces si televiziune cu circuit inchis cu posibilitati de inregistrare si stocare a imaginilor si datelor, corespunzator gradului de siguranta impus de caracteristicile obiectivului pazit.

- Serviciul de securizare evenimente - presupune mai multe masuri de securitate aplicate înainte ┼či in timpul desfasurarii evenimentelor sportive, spectacolelor, expozitiilor sau orice alt tip de eveniment, indoor sau outdoor, in baza unui plan de actiune, pentru asigurarea bunei lor desfasurari.

Parteneri

In prezent Protector Agency asigura servicii complete de protectie pentru o seama de obiective economice si sociale, o serie de persoane si locatii de diverse tipuri:

- obiective comerciale, industriale si tursitice;
- centre de educatie si invatamant;
- santiere de constructii si montaj;
- locuinte si case de vacanta;
- depozite si puncte de transfer marfa.

Simpla enumerare a catorva dintre fosti si actuali clienti ai societatii noastre spune totul despre calitatea serviciilor si forta de protectie a companiei noastre:

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, Spitalul Clinic de Copii Brasov, Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, Casa de Asigurari de Sanatate Brasov, CFR SCAD Brasov, Regionala de Transport Cai Ferate Brasov, SC RIAL SRL, Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov, RAT Brasov, Victoria Global, SC Valachia APEX SRL, IATSA SA, BEPCO, Centrul de Transfuzii Sanguine Brasov, AMTEL Composite, Directia de Sanatate Publica Brasov, Spitalul CFR Brasov, Casa de Asigurari de Sanatate Brasov, SC Sofimat SRL, SC Tipotex SRL, Romintrade Service SRL, International Trade Center, Agentia de Protectie a Mediului, CFR SCAD Brasov, SISE Transilvania Sud AISE Brasov, Carfil Industrial Park, Compania APA SA, SC Flavus Investitii, Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, Delcar, Cristiana, Universitatea Transilvania, Energo Brasov, Becotek Metal, Club Sportiv Dinamo, Consiliul Local - Directia de Sport si Tineret, Cobo International, Lefrumarin, Kronstadt Metal, Miele Technica, Icco Electric etc. De asemenea, printre clientii nostri se numara farmacii, bijuterii, case de amanet, magazine, birouri si alte numeroase obiective, persoane fizice sau juridice.

Galerie foto

Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov
Firma Securitate Protector Agency - Brasov

© 2015 Copyright by firme-securitate.com