Nume:
Firma Securitate Intersec General Protect - Bihor
E-mail:
intersec.generalprotect@gmail.com
Telefon:
0727 200 538
Telefon 2:
0754 367 725
Adresa:
Oradea, Str. Republicii, Nr. 3-5, Jud.Bihor.
Facebook

Firma Securitate Intersec General Protect - Bihor

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Intersec General Protect evolueaza în sectorul companiilor de securitate din România înca din anul 2016, acumulând astfel experienta necesara pentru alcatuirea unor echipe de agenti de securitate si agenti de interventie calificati si echipati la cele mai înalte standarde. Dupa evaluarea necesitatilor fiecarui obiectiv in parte, le recomandam clientilor personalul de care au nevoie, în echipa noastra regasindu-se agenti specializati în obiective de protocol, receptii, cu o tinuta impecabila, de la echipament SWAT pâna la tinuta business si cu bune abilitati de comunicare. Pentru a ne asigura clienții de eficiența agenților noștri, ne-am format o echipă de management specializată pe diminuarea pierderilor și a situațiilor de urgență. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru, Inspectorii verifică și susțin zilnic personalul din obiective si echipele de intervenție având astfel o durata de interventie minimă. 

Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, Intersec General Protect foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

Intersec General Protect este o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare, obiectul de activitate costituind-ul in principal Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, etc. Misiunea noastra este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati. Obiectivul nostru principal consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Intersec General Protect  este licentiata conform Legii  privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, prin personal calificat si asigura: servicii de paza a obiectivelor de importanta majora (inclusiv a celor supuse unor riscuri extremiste sau care pot fi tinta unor actiuni de asemenea natura) cum ar fi: fabrici de oxigen sau acetilena, depozite cu valori insemnate, zone si locuri cu un trafic intens de persoane (gari, aerogri, manifestari sportive sau culturale, piete agroalimentare, etc.), unitati hoteliere, restaurante, discoteci, cazinouri, zone portuare, societati de asigurari, unitati bancare, etc.paza proprietatii intelectuale; paza mediului inconjurator; organizarea si asigurarea pazei transportului terestru, pe apa sau aerian al unor bunuri de importanta deosebita, valori; organizarea si asigurarea pazei transportului unor date si informatii, indiferent de suportul pe care acestea se afla si de modalitatea aleasa pentru transmitere; organizarea si asigurarea transportului pentru persoanele care solicita sa fie transportate in conditii de maxima siguranta; control tehnic de securitate al unor obiective economice, resedinte, imobile de locuit, autoturisme, locuri de cazare, sali de conferinte, etc. in vederea detectarii substantelor, armelor, explozibililor sau a materialelor de orice natura care pot provoca pagube; identificarea vulnerabilitatilor din perimetrul obiectivelor protejate pentru prevenirea producerii unor fapte de natura sa aduca prejudicii; servicii de protectie specializata a persoanei (garda de corp) - protejarea integritatii corporale a persoanei, inclusiv pe timpul transportului precum si protejarea persoanelor impotriva hartuirii, pedepsita de lege.

Serviciile de paza si protectie sunt efectuate cu personal calificat in cadrul companiei noastre. Agentii de securitate sunt dotati conform Legii 333/2003 cu Uniforma, centura, Tomfa, spray iritant-lacrimogen, statie Emisie-ReceptieTelefon Mobil, arme letale/neletale(la solicitare), lantern, Ecuson, detector de metale(la solicitare). 

.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

- Paza umana;
- Monitorizare si interventie rapida; 
- Monitorizare video in dispeceratul societatii;
- Gardare persoane si insotire VIP;
- Sisteme de supraveghere video;
- Transport valori;
- Monitorizare sisteme alarma prin dispecerat propiu.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com