Nume:
International Zini Group Security
E-mail:
georgeh104@yahoo.ro
Telefon:
0767 605 386
Website:
https://www.facebook.com/internationalzinigroup/
Adresa:
Bacau, Jud.Bacau.

International Zini Group Security

Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Societatea International Zini Group Security  activeaza pe piata serviciilor de paza si desfașoara activitati de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor şi valorilor.Angajaţii noştrii sunt permanent selecţionaţi, pregătiţi şi antrenaţi din punct de vedere fizic, psihic si tehnico-tactic, venind în sprijinul dumneavoastră, cu experienţa şi pregătirea lor pentru  sporirea gradului de siguranţă și confort.

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă, etc.), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

Agentii nostri sunt permanent in contact cu centrul de comanda a firmei, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM si vor supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie. Menţionăm că agenţii de pază, de intervenție, de transport valori sau de însoțire ce vor efectua servicii în beneficiul dumneavoastră sunt verificaţi şi avizaţi de catre organele de stat competente, fiind calificaţi (sau în curs de calificare), conform legilor în vigoare, garantându-se astfel calitatea serviciilor prestate.

Societatea acopera o gama larga de servicii de protectie si paza suficient de cuprinzatoare pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. ocietatea noastra ofera serviciile de paza si protectie pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele. Obiectivul nostru este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie in conditii optime de calitate. In conditiile unei piete dinamice cum este cea din Romania, aceasta centrare a politicii noastre de calitate pe crearea unui climat de siguranta pentru clientii nostri a dus la o dezvoltare solida, castigand prin eficienta si profesionalism increderea clientilor si diversificandu -ne activitatile pentru a acoperii nevoile clientilor. Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. In jurul acestor directii de activitate, privind siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, proprietatilor si afacerilor dumneavoastra s-a dezvoltat conceptul de siguranta totala. Organizarea seviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.
Standardele ridicate la care ne desfasuram activitatea in domeniul serviciilor de paza si protectie, ne obliga ca selectia angajatilor nostri sa fie un proces continuu. Nu este usor sa lucrezi intr-o companie ca aceasta. De aceea intr-un potential candidat cautam niste abilitati de baza, cum ar fi: aptitudini psihice, intelectuale, fizice si ceea ce este mai important, pasiunea pentru a desfasura o asemenea activitate, respectiv pentru a lucra in sprijinul oamenilor. De asemenea, colegii nostri sunt intr-o continua perfectionare, iar asta ne-a ajutat ca, pe parcurs sa putem reloca oameni din interiorul companiei, de la un departament la altul, in functie de necesitate. Indiferent de situatie, grija fata de oamenii nostri a reprezentat mereu prima prioritate. 

Ca dotare tehnica, International Zini Group Security dispune de tehnologie moderna care, impreuna cu gradul inalt de profesionalism al angajatilor, sa ne permita acoperirea cu succes a tuturor serviciilor pe care vi le oferim. De asemenea, dispeceratul nostru antiefractie este capabil sa monitorizeze toate sistemele prezente pe piata produselor de securitate, iar dispeceratul video asigura preluarea de imagini in timp real.

International Zini Group Security se pozitioneaza ca un partener de incredere, acest lucru fiind dovedit de portofoliul nostru de clienti, pe care compania noastra ii deserveste, fiind in continuare in topul de profil la nivel national. Profilul clientilor nostri este variat, incepand cu mici companii locale, si terminand cu companiile multinationale pe care le deserveste. Acest lucru demonstreaza versatilitatea serviciilor noastre, maleabilitatea colaborarii pe care o propunem, si parteneriatul ce devine realitate, date fiind perioadele de colaborare cu clientii nostri.

Servicii

 Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- PAZĂ ȘI PROTECȚIE

- INSTALĂRI ȘI MENTENANȚĂ SISTEME DE SECURITATE - ansamblul de echipamente electronice care poate fi compus din centrala de comanda si semnalizare optica si acustica, detectoare, butoane si pedale de panica, control de acces si televiziune cu circuit inchis cu posibilitati de inregistrare si stocare a imaginilor si datelor, corespunzator gradului de siguranta impus de caracteristicile obiectivului pazit.

- MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE - Patrulare, supraveghere, verificare, monitorizare si alarmare instantanee, interventie rapida a echipelor mobile operative 24/24, izolarea si protectia obiectivelor;

- SUPRAVEGHERE VIDEO - obiective comerciale, industriale, turistice, centre de educatie si invatamant, agrement si divertisment, santiere de constructii si montaj, locuinte si case de vacanta, depozite si puncte de transfer marfa;

- SECURITATE EVENIMENTE - presupune mai multe masuri de securitate aplicate înainte şi in timpul desfasurarii evenimentelor sportive, spectacolelor, expozitiilor sau orice alt tip de eveniment, indoor sau outdoor, in baza unui plan de actiune, pentru asigurarea bunei lor desfasurari.

- ESCORTĂ ȘI GARDĂ DE CORP - garda de corp pentru persoane particulare, protectie si insotire grupuri si delegatii de afaceri sau turistice, neutralizarea oricaror pericole reale sau potentiale;

- TRANSPORT ȘI PROCESARE NUMERAR - activitati specifice acestui sectiuni de servicii sunt colectarea si depunerea cash (lei si valuta), transferul cash (lei si valuta), colectarea in sistem «cash-in transit», transferul obiectelor de valoare (tezaur).

Aceste servicii beneficiază de sprijinul echipajelor de intervenţie rapidă care au misiunea de a interveni prompt în caz de necesitate, pentru restabilirea ordinii la obiectivele păzite de societatea noastră.

Galerie foto

International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security
International Zini Group Security

© 2015 Copyright by firme-securitate.com