Nume:
Firma Securitate Pro Game International
E-mail:
progameint@yahoo.com
Telefon:
0742 499 466
Website:
http://progameint.ro/
Adresa:
Buhusi, Str. Nicolae Bălcescu, Jud.Bacau.

Firma Securitate Pro Game International

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Pro Game International isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor de securitate incepand cu anul 2015, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Echipa noastra de ingineri si tehnicieni de securitate va poate oferii un plan de servicii de întreținere a echipamentelor de supraveghere video si de alarma care se potriveste cel mai bine societatii dumneavoastra. Planurile noastre de service sunt setate pentru a se asigura că sistemele dumneavoastra de securitate functioneaza la o  performanță optimă. 

Cuvantul cheie care ne defineste este increderea in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati. 

Comercializam produse si servicii de inalta calitate la preturi avantajoase. Nevoia de confort si siguranta o punem in practica printr-un parteneriat solid, bazat pe principii si valori durabile. Odata cu fiecare contract incheiat, confortul si siguranta clientului devin prioritate. Avantajele colaborarii cu noi sunt:

Testare gratuita – in incinta magazinului de prezentare .

Consultanta gratuita - beneficiind de experienta noastra in gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile de confort si siguranta

Calitate – datorită ofertei de produse si tehnologii performante, la cele mai inalte standarde calitative,toate echipamentele fiind atent selectionate , produsele folosite beneficiind de certificate de calitate si conformitate  conform normelor europene.

Instruire gratuita – realizata de catre personalul nostru tehnic pentru persoanele care vor utiliza echipamentele instalate de compania noastra;

Garantie – asigurata de catre firmele partenere precum si de catre specialistii nostri.

Service si mentenanta in perioada de garantie si postgarantie pentru sistemele instalate, prin revizii periodice .

Avantajul colaborarii cu o firma specializata ,cu un personal profesionist.

Servicii

Firma Pro Game International ofera urmatoarele servicii:

- Sisteme de alarmă la efracție;

- Supraveghere video;

- Sisteme antiincendiu;

- Automatizări porți, uși de garaj și bariere;

- Interfoane și control acces

- Acoperire cu linoleum / covor PVC / mochetă;

- Aer condiționat;

- Uz casnic.

Oferte speciale

Societatea noastra executa:

- Instalatii electrice – interioare pentru constructii civile si industriale;

- service,mentenanta si interventii la instalatia electrica pentru constructii civile si industriale;

- diverse automatizari electrice.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com