Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul securitatii, pazei si protectiei. Partenerii nostri  sunt specializati in  domeniile: agricol, industrial, retail, office,  evenimente si hotelier,  experienta dobandita ca urmare a activitatii desfasurate in numeroase obiective din aceste domenii.

Colaboram cu cei buni in:  Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana.

Pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor am lansat aplicatia pentru telefoane mobile “Paza Protectie Securitate”

Cum sa alegi sistemul de alarma pentru locuinta

Cum sa alegi sistemul de alarma pentru locuinta

Pentru a gasi modelele potrivite, trebuie sa intelegem care sunt componentele unor astfel de sisteme:
– panoul de control, cunoscut si ca centrala de alarma – toate operatiunile sistemului de alarma provin de aici, inclusiv conexiunile catre unitatea centrala de monitorizare, fie prin linia telefonica fixa, fie prin semnale celulare sau radio.
– tastatura – aici sistemul e armat si dezarmat; ele ar trebui sa fie plasat in apropierea usilor astfel incat sa poata fi armate in timp ce iesim, sau dezarmate la revenire. Majoritatea functioneaza pe baza unui sistem de coduri.
– telecomanda – similara cheii de la masina, aceasta iti permite armarea si dezarmarea alarmei fara a folosi codul, chiar din afara zonei supravegheate.
– sirenele – acestea vor emite sunete puternice atunci cand alarma e declansata.
– senzorii de la usi si geamuri – acestea se declanseaza la deschiderea respectivelor cai de acces. Sunt disponibili si senzori care detecteaza spargerea geamurilor.
– detectoarele de miscare – sunt activate de miscare in camera monitorizata. Exista o gama variata din care se poate alege.
– butonul de panica – se amplaseaza intr-o zona cu acces rapid; ele alerteaza instant firma de paza si protectie, in cazul unor spargeri, furturi etc.

Alte aspecte, strans legate de aceste informatii tehnice sunt cele referitoare la instalarea unui sistem suplimentar de supraveghere video si la contractarea unei astfel de companii de interventie rapida (paza si securitate), precum am amintit anterior.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com