Nume:
Firma Securitate Euroguard Security 2007 - Pitesti
E-mail:
euroguardpitesti2007@gmail.com
Telefon:
0744 684 386
Adresa:
Pitesti, B-dul Republicii, Nr. 117A, Jud. Arges.

Firma Securitate Euroguard Security 2007 - Pitesti

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Euroguard Security 2007 este o companie privata de paza si protectie , fiind prezenta in Pitesti, oferind potentialilor clienti o gama completa si complexa de servicii de securitate. Euroguard Security 2007 este o companie de securitate care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat compania noastra  sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate  cu investitori din judet sau din afara acestuia.

Serviciul de paza umana va fi asigurat la cel mai inalt standard de profesionalism, agentul de paza  indeplinind astfel mai multe functii si atributii, printre care:

- functia de control - acces la intrarea in obiectiv;
- functia de prevenire si identificare a situatiilor conflictuale si impiedicarea escaladarii acestora;
- functia de informare atat pentru vizitatori (clienti), cat si pentru beneficiarii serviciului de paza;
- intocmirea de rapoarte de activitate zilnice, saptamanale sau lunare si procese verbale pentru eventualele incidente;
- asigurarea unui climat sigur si propice desfasurarii activitatilor specifice in obiectiv.

Agentii de paza sunt testati si instruiti periodic atat pentru indeplinirea serviciului de paza, cat si pentru respectarea normelor de calitate si securitate in munca. Sunt dotati cu tot echipamentul necesar pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu in cele mai bune conditii (echipament distinctiv si de protectie, tomfa, spray iritant-lacrimogen, telefon de serviciu, statie emisie-receptie, lanterna). Au carnete de instructaj periodic pentru securitatea, sanatatea in munca si situatii de urgenta. Detaliile activitatii efective de paza si procedurile specific se vor regasi in Analiza de Risc a obiectivului si in Planul de Paza aferent.

Servicii

Servicii oferite de Euroguard Security 2007 Pitesti: 

- Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile

- Servicii de transport valori - securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.

- Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

- Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com