Nume:
Firma Securitate Matrix Computers - Arad
E-mail:
office@xmatrix.ro
Telefon:
0728 284 589
Telefon 2:
0257 338 565
Fax:
0257 211 108
Website:
http://www.xmatrix.ro/
Adresa:
Arad, Str. Vasile Goldis, Nr. 6, Ap. 2, Jud. Arad.
Facebook Google+

Firma Securitate Matrix Computers - Arad

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Matrix Computers isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Matrix Computers si-a inceput activitatea in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate comertul si service-ul cu calculatoare avand doi angajati. Scopul societatii este organizarea si desfasurarea unor activitati de comert si servicii de cea mai buna calitate, in asa fel incat pe de o parte, sa se contribuie la satisfacerea cerintelor si pretentilor consumatorilor, iar pe de alta parte, sa se realizeze beneficii legale supuse regimului de impozitare in vigoare.

In anul 2001 societatea si-a extins activitatea, numarul de angajati crescand treptat, ajungand ca dupa numai 6 luni sa avem un numar de 5 angajati ce acopera atat departamentul de aprovizionare-vanzare cat si cel de intretinere si service. În luna august 2002 s-au operat modificari profunde in ceea ce priveste strategia de piata. Modificarile constau in asigurarea gratuita a service-ului la domiciliul clientului pe toata perioada garantiei, raspunsul prompt ( in acceasi zi daca solicitare este facuta in timp util sau maxim a doua zi)  pentru clientii de service pe baza de contract, transportul si instalarea gratuite, marirea perioadei de garantie pana la 3 si chiar 5 ani la unele produse.

Avand in vedere noile conditii de vanzare si fiind constienti de calitatea componentelor pe care le comercializam, am hotarat, in mod unic in Arad, ca in timp de 48 ore clientul sa poata returna calculatorul fara nici o intrebare suplimentara din partea noastra (doar pentru produsele pentru care nu se solicita credit). In ianuarie 2005 societatea noastra s-a licentiat in domeniul “ Sistemelor de securitate”, cu licenta nr. 0050/T, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. avand un departament specializat  Sisteme de securitate cu un personal specializat de 8 tehnicieni.

Incepand cu luna noiembrie 2009 societatea noastra este licentiata si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu cu nr. 3041, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Experienta noastra in cadrul sistemelor de securitate este vasta, avand pana in acest moment montate peste 1.500 de sisteme de alarma si peste 300 sisteme de supraveghere video cu un personal calificat de 12 angajati, societatea noastra obligandu-se sa rezolve orice problema aparuta la un sistem in maxim 24 de ore de la instiintare, fapt care nu este posibil decat daca echipamentele montate sunt de calitate. Pentru oricare din lucrarile executate va stam la dispozitie cu prezentare si referinte, toate lucrarile executate de noi fiind de cea mai inalta calitate si fiabilitate. Scopul nostru este de a tine la curent clientii cu evolutia rapida a tehnologiei in domeniul retelelor de comunicatii date-voce, supraveghere video si alarmare in asa fel incat acestia sa beneficieze la maxim de pe urma investitiei in infrastructura IT si de a le oferi imediat suportul pentru exploatarea acesteia. Astfel, clientii nostri vor avea intotdeauna la indemana tehnologia de maine.

Servicii

Echipa Matrix Computers & Security va pune la dispozitie servicii de cea mai inalta calitate in domeniul sistemelor de securitate si a calculatoarelor:

– Montaj;
– Service si intretinere;
– Proiectare;
– Inchiriere;
– Vanzare.

Oferte speciale

Matrix Computers & Security va pune la dispozitie urmatoarele produse:
– Sisteme de alarma si supraveghere video pentru locuinte particulare, spatii comerciale, hale industriale, etc.
– Sisteme de control al accesului persoanelor (casierii, case de schimb, fabrici, stadioane etc.) si al autoturismelor (parcari);
– Sisteme de detctare a incendiului pentru obiectivele de mari dimensiuni (Spatii comerciale, hale industriale, depozite, etc.);
– Sisteme de protectie perimetrala si control rond;
– Calculatoare, Laptop-uri, Imprimante, Monitoare refurbished;
– Retele date-voce;
– Software licentiat.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com