Nume:
Firma Dia Guard Protection - Salaj
E-mail:
dgp.zalau@yahoo.com
Telefon:
0725 520 992
Telefon 2:
0721 364 526
Fax:
0260 661 850
Website:
http://www.diaguard.ro/
Adresa:
Zalau, Str. Dumbrava, Nr. 8, Bl. H-12, Sc. A, Ap. 6, Jud. Salaj.
Facebook

Firma Dia Guard Protection - Salaj

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana

Detalii

Dia Guard Protection asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, bunuri si valori, cu agenti instruiti si specializati pentu astfel de servicii. Agentii care executa serviciul de paza sunt absolventi sau in curs de absolvire a scolii de pregatire profesionala. Agentii de paza sunt instruiti ca in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in zona de responsabilitate.Pentru anumite activitati (receptie, festivitati, etc.) agentii nostri vor asigura ordinea pe durata manifestarii. Structura sistemului de paza va fi stabilita ulterior de catre ambele parti.

Paza fixa a obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si de protectie locala pregatiti special pentru astfel de activitati dotati cu echipament auxiliar specific si echipati in concordata cu solicitarile beneficiarului in uniforma de serviciu sau tinuta civila. Paza si protectie/Garda de corp in baza planului de paza aprobat de Directia Politiei de Ordine Publica. Serviciul se desfasoara conform legii 333/2003, HG 1010/2004 si HG 301/2012. Compania noastra reprezinta siguranta si competenta unui vast concept de servicii si produse ce acopera intreaga gama de cerinte ale clientilor nostri.

Pentru autoaparare, imobilizare, lupta corp la corp si lupta fizica contra atacurilor inarmate, agentii folosesc bastonul de cauciuc sau tonfa, pulverizator de substante iritant lacrimogene. In cadrul obiectivelor cu un iluminat slab, agentii sunt dotati cu lanterne sau dispozitive de iluminat tip „handsfree”, care le permit interventia in cazul in care situatia o cere.Toti agentii de paza au in dotare mijloace de comunicare, atat telefone mobile, cat si statii de emisie receptie, pe frecventa proprie, si pentru fiecare aparat de telefon sau statie, detin si echipamentul „handsfree” oferind agentului oportunitatea de mobilitate maxima. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual, a determinat compania noastra de a practica o politica transparenta în ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu diversi investitori. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional ca o realitate vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

Servicii

Servicii de paza si protectie - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile
Servicii de transport valori - securitatea obiectivelor detinatoare de valori (casierii, documente, proiecte etc.), precum si insotirea transporturilor de valori (numerar, obiecte pretioase, obiecte de arta, marfuri etc.) la destinatia ceruta.Acolo unde se impune, asigura agenti inarmati pentru insotirea unor astfel de transporturi.
Servicii de garda de corp - servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

Servicii de interventie - agenti specializati in interventii rapide cu dotarea corespunzatoare pentru situatii de urgenta.

Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat.
Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare.

© 2015 Copyright by firme-securitate.com